TIKLA ARA

Mr. Peabody & Sherman

Bay Peabody, büyük bir işadamı, kaşif, bilim adamı, gurme, Olimpiyat Madalyası sahibi bir atlet ve bir dahi olmasının yanında, dünyanın en zeki ve en başarılı köpeğidir.


Mr. Peabody & Sherman filmini Digiturk Salon 1 kanalından yüksek görüntü kalitesi ile izleyebilirsiniz.

Mr. Peabody & Sherman

Mr. Peabody & Sherman izle

İlk Gösterim tarihi: Mr. Peabody & Sherman filmini  12.09.2014 12:36 - 01:03 Digiturk  Salon1 kanalında yüksek görüntü kalitesi ile izleyebilirsiniz.

Mr. Peabody & Sherman

2014 - ABD Tür : Animasyon , Aile , Macera türündeki Mr. Peabody & Sherman filmin yönetmenliğini Rob Minkoff yaptığı Oyuncuların Leslie Mann , Stanley Tucci , Lake Bell , Dennis Haysbert , Stephen Tobolowsky 'ten oluşmaktadır.

Bay Peabody, büyük bir işadamı, kaşif, bilim adamı, gurme, Olimpiyat Madalyası sahibi bir atlet ve bir dahi olmasının yanında, dünyanın en zeki ve en başarılı köpeğidir. Bir numaralı icadı WABAC makinesi sayesinde o ve evlatlık aldığı "insan" oğlu Sherman zamanda geri giderek dünyamızı değiştiren olaylara tanıklık ederler. Ancak Sherman zaman yolculuğunun kurallarını çiğnediğinde, iki kahramanımız geçmişi düzeltmek ve geleceği kurtarmak üzere bir maceraya atılacaktır.

Leslie Mann senarist ve yönetmen Judd Apatow ile evli,Iris ve Maude adında iki çocuğu var.Apatow'la yönetmenliğini kendisinin yaptığı The Cable Guy (1996) adlı filmde tanıştı.Mann'in kızları Knocked Up adlı filme kendi kızları rolünde oynadı.Apatow'un yönettiği başka bir film olan Funny People 'da da kızları rolünde oynadılar.

Lake Siegel Bell
, Amerikalı aktris. 2008'den beri Cat Black rolünü üstlendiği Childrens Hospital dizisiyle tanınmaktadır. 1979'da New York'ta doğan Bell, Skidmore College'da ve Londra'da eğitim gördü. 2002'de oyunculuğa başladı. Birçok TV dizisi ve filmde başroller ve yardımcı roller aldı. 2014 yapımı Yetenek Avcısı filminde Brenda karakteriyle başrolde oynadı.

Resimler

Mr. Peabody & Sherman izle

 

Mr. Peabody & Sherman izle

 

 Fragman İzle








Kategoriler:

Filmler   |   Diziler  |   Spor Yayınları   |   Çocuk Programları   |   Belgeseller   |   Yaşam ve Eğlence



Kategori: 

Konular: salon 1 izle, mr. peabody & sherman konusu, digiturk 2015 filmleri, mr. peabody & sherman oyuncuları, mr. peabody & sherman izle,

Hızlı Başvuru
Digitürk kampanya ve fiyatları hakkında bilgi almak, yeni üyelik başvurusunda bulunmak için formu doldurun, hemen sizi arayalım.