TIKLA ARA

Muhbir - Snitch

Bir Dwayne Johnson aksiyonu! Uyuşturucu trafiği nedeniyle hapsedilen oğlunu kurtarmak için kimliğini gizleyen bir babanın sıkı süreveni.


Muhbir - Snitch filmini Digiturk Moviemax Premier HD kanalından yüksek görüntü kalitesi ile izleyebilirsiniz.

Muhbir - Snitch

Muhbir - Snitch izle

İlk Gösterim tarihi: Muhbir - Snitch filmini 20.3.2014 15:20 - 16:55 Digiturk  Moviemax Premier HD kanalında yüksek görüntü kalitesi ile izleyebilirsiniz.

Muhbir - Snitch, Konusu

2013 - ABD Tür : Dram , Gerilim yapımı Fantastik , Korku türündeki Muhbir - Snitch filmin yönetmenliğini Ric Roman Waugh yaptığı Oyuncuların Dwayne Johnson , Susan Sarandon , Barry Pepper , Harold Perrineau Jr. , Melina Kanakaredes 'ten oluşmaktadır.

Snitch (Muhbir), Ric Roman Waugh yönetmenliğinde aksiyon, macera ve dramın iç içe geçtiği sürükleyici bir film İşadamı John Matthews (Dwayne Johnson - Scorpion King), 18 yaşındaki oğlu Jason (Rafi Gavron; Inkheart) uyuşturucu dolu bir paketle yakalanıp, 10 yıl hapis cezasıyla karşı karşıya kalınca yıkılmıştır. Politik ihtirasları olan savcı Joanne Keeghan'ın (Susan Saradon - Cloud Atlas, Thelma and Louise) çaresiz kalan Jason'a güzel bir teklifi vardır. Jason, uyuşturucunun kaynağını açıklarsa cezasında indirim yapılacaktır. John'un yapması gereken oğlu yerine bu suç örgütünü ortaya çıkarabileceğini savcı Joanne Keeghan'a kabul ettirmektir.

Snitch (Muhbir), Ric Roman Waugh yönetmenliğinde aksiyon, macera ve dramın iç içe geçtiği sürükleyici bir filmİşadamı John Matthews (Dwayne Johnson - Scorpion King), 18 yaşındaki oğlu Jason (Rafi Gavron; Inkheart) uyuşturucu dolu bir paketle yakalanıp, 10 yıl hapis cezasıyla karşı karşıya kalınca yıkılmıştır. Politik ihtirasları olan savcı Joanne Keeghan'ın (Susan Saradon - Cloud Atlas, Thelma and Louise) çaresiz kalan Jason'a güzel bir teklifi vardır. Jason, uyuşturucunun kaynağını açıklarsa cezasında indirim yapılacaktır. John'un yapması gereken oğlu yerine bu suç örgütünü ortaya çıkarabileceğini savcı Joanne Keeghan'a kabul ettirmektir.

Susan Abigail Tomalin
'dir. Dokuz kardeşin en büyüğüdür. 1964 yılında Edison High School'dan mezun olduktan sonra The Catholic University of America'ya devam etti. Bu okuldan 1968 yılında drama bölümünden derece ile mezun oldu. 1967'de ilk eşi Chris Sarandon ile okulda tanıştı. İsminin duyulmaya başladığı film 'Lovin Molly' (1974) ile oldu. 1980 yılına gelindiğine ona ilk oscar adaylığını kazandıran 'Atlantic City' filminde rol aldı. 1988 yılında Tim Robins ile birlikte 'Bull Durham' adlı filmde oynadı. Bu filmden sonra beraber olmaya başlayan çiftin iki çocuğu oldu. 4 kez oscara aday olan sanatçı ilk oscarını 1996 yılında 'Dead Man Walking' ile en iyi yardımcı kadın oyuncu dalında aldı.

Barry Pepper 1.78 m boyunda BARRY PEPPER Steven Spielberg'ün Er Ryan'ı Kurtarmak (1998) filminde, ateş etmeden önce dua eden, nişancı, Daniel Jackson rolüyle ünlendi.

Harold Perrineau Jr.merikalı aktör. Matrix filmindeki Link karakteri ile tanındı. Daha sonra Amerika'nın sevilen dizisi Oz'da rol aldı. Lost dizisindeki Michael Dawson karakteri ile ününü pekiştirdi.Lost dizisinin diğer bir aktörü Adewale Akinnuoye-Agbaje ile beraber Oz dizisinde yer almıştır. Evli olan Perrineau'nun bir kız çocuğu bulunmaktadır.

Melina Kanakaredes Yunan asıllı ABD'li sinema ve dizi oyuncusudur. Şu anda CSI:NY dizisinde Det. Stella Bonasera rolünü canlandırmaktadır.OZ ve The Practice gibi ünlü dizilere konuk oyuncu olmuştur ve 1999 yılında Providence adlı diziyle TV guide-en iyi drama kadın oyuncu ödülüne layık görülmüştür. 1992 yılında Peter Constantinides ile evlenen oyuncunun, Zoe ve Karina Eleni adlı iki kızı bulunuyor.

IMDB Puanı:3.4/10 (341kişi oy verdi.)

Resimler

Muhbir - Snitch izle

 

Muhbir - Snitch izle

 



Kategoriler:

Filmler   |   Diziler  |   Spor Yayınları   |   Çocuk Programları   |   Belgeseller   |   Yaşam ve Eğlence



Kategori: 

Konular: moviemax premier hd, snitch konusu, digiturk 2015 filmleri, snitch izle, muhbir izle,

Hızlı Başvuru
Digitürk kampanya ve fiyatları hakkında bilgi almak, yeni üyelik başvurusunda bulunmak için formu doldurun, hemen sizi arayalım.