TIKLA ARA

Mükemmel Sonuç - The Perfect Score

Bunun için planlar yapılıyor ve harekete geçiliyor.Fakat birbirlerini tanıdıkça ,söz konususu sınavın gerçekten önemli olup olmadığını sorgulamaya başlıyorlar.


Mükemmel Sonuç - The Perfect Score filmini Moviemax Comedy HD kanalından yüksek görüntü kalitesi ile izleyebilirsiniz.

Mükemmel Sonuç - The Perfect Score

Mükemmel Sonuç - The Perfect Score izle

İlk Gösterim tarihi: Mükemmel Sonuç - The Perfect Score filmini 26.3.2016 19:25 - 20:54 tarihinde Digiturk Moviemax Comedy HD kanalında yüksek görüntü kalitesi ile izleyebilirsiniz.

Mükemmel Sonuç - The Perfect Score

2004 - ABD, Almanya Komedi, Polisiye, Suç Mükemmel Sonuç - The Perfect Score filmin yönetmenliğini Brian Robbins yaptığı Oyuncuların Scarlett Johansson, Chris Evans, Matthew Lillard, Bryan Greenberg, Erika Christensen'ten oluşmaktadır.

Birbirinden farklı 6 tane öğrenci büyük bir görev için biraraya geliyor. Gelecekleri açısından son derece önem taşıyan SAT sınavının cevaplarını çalmaya karar veriyorlar. Bunun için planlar yapılıyor ve harekete geçiliyor.Fakat birbirlerini tanıdıkça ,söz konususu sınavın gerçekten önemli olup olmadığını sorgulamaya başlıyorlar. Aradıkları cevaplar gerçekten sınavın yanıtları mı, yoksa hayatlarındaki diğer problemler mi olduğunu tartışmaya başlıyorlar.

Scarlett Johansson,
Amerikalı aktris. Bir Konuşabilse (Lost in Translation), Maç Sayısı (Match Point), Prestij (The Prestige), Vicky Christina Barcelona gibi filmlerin yanında, Marvel'in süper kahraman filmlerindeki Black Widow rolüyle tanınmıştır.

Christopher Robert
"Chris" Evans, ABD'li oyuncu. Yönetmen anne (Lisa) ve dişçi babanın (Bob) oğlu olarak doğdu. Annesi yarı İtalyan yarı İrlandalıdır. Carly DuBray ve Shanna adlarında iki kız kardeşi, Scott adında bir erkek kardeşi vardır. Evans'ın ilk önemli rolü 2001 yapımı Not Another Teen Movie'deki Jake WyIer karakteridir. Daha önce Boston Public ve The Fugitive tv dizilerinde, Opposite Sex dizisinde ise bir bölüm rol almıştır.

Bryan Greenberg
24 Mayıs 1978 Omaha, Nebraska da doğmuştur. Amerikalı aktör ve müzisyendir. HBO dizisi How to Make it in America da Ben Epstein rolünde, The WB dizisi One Tree Hill de Jake Jagielski rolünde ve mini drama dizisi olan October Road da Nick Garett rolünde oynamıştır. Diğer projeleri de The Good Guy, Friends With Benefits, Bride Wars, Nobel Son, The Perfect Score dur. Birçok tiyatroda da oynamıştır.

Resimler

Öteki - The Double izle

Öteki - The Double izle

Fragman İzle



Kategoriler:

Filmler   |   Diziler  |   Spor Yayınları   |   Çocuk Programları   |   Belgeseller   |   Yaşam ve Eğlence



Kategori: 

Konular: bein movies comedy , the perfect score konusu, digiturk 2017 izle, the perfect score izle, mükemmel sonuç izle,

Hızlı Başvuru
Digitürk kampanya ve fiyatları hakkında bilgi almak, yeni üyelik başvurusunda bulunmak için formu doldurun, hemen sizi arayalım.