TIKLA ARA

Ne Duruyorsun? - Why Stop Now

Genç bir piyano virtüözünün, bağımlı annesiyle başı derttedir.


Ne Duruyorsun? - Why Stop Now filmini Digitur Moviemax Festival HD kanalından yüksek görüntü kalitesiyle izleyebilirsiniz.

Ne Duruyorsun? - Why Stop Now

Ne Duruyorsun? - Why Stop Now izle

İlk Gösterim tarihi:Ne Duruyorsun? - Why Stop Now   28.1.2014 23:30 - 00:55  Moviemax Festival HD kanalında izleyebilirsiniz.

Gemiye Hoşgeldiniz - Bienvenue à bord

2012 ABD, Tür : Dram , Komedi türündedir.Ne Duruyorsun? - Why Stop Now filmin yönetmenliğini Ron Nyswaner, Phil Dorling yapmaktadır.Film oyuncularını Jesse Eisenberg , Tracy Morgan , Melissa Leo , Stephanie March , Jayce Bartok oluşmaktadır. 

Uyuşturucu bağımlısı annesini bir rehabilitasyon merkezine yatırmaya karar veren Eli, tam da prestijli bir müzik programının seçmelerine gireceği gün, uyuşturucu satıcıları tarafından alıkonur ve beklenmedik bir maceranın parçası haline gelir.

Jesse Eisenberg ilk kez ekran karşısına 1999-2000 yıllarında yayınlanan Get Real adlı komedi-drama TV dizisinde çıkmıştır. Daha sonra birçok filmde rol almıştır. Aldığı rollerdeki başarısı ile birçok ödüle aday gösterilmiş, bunlardan San Diego Yahudi Film Festivali'ndeki "Umut Vaat Eden En İyi Erkek Oyuncu Ödülü"'nü ve rol aldığı diğer kişiler ile birlikte "En İyi Oyuncu Kadrosu Gotham Ödülü"'nü kazanmıştır.

Melissa Leo 14 Eylül'de Newyork da doğdu. 80 ların ortalarında ortaya çıkmıştır. İlk başlarda diziler oynamıştır. İlk olarak 1984'de All My Children dizisinde Linda Warner karakterinde rol almıştır. Ama atılım filmi 2003 yapımı 21 Grams filmi olmuştur. Canlandırdığı Marianne Ürdün karakteriyle.

IMDB Puanı: 5,5/10 (4.793 oy verdi.)

Resimler

Ne Duruyorsun? - Why Stop Now izle

Ne Duruyorsun? - Why Stop Now izle



Kategoriler:

Filmler   |   Diziler  |   Spor Yayınları   |   Çocuk Programları   |   Belgeseller   |   Yaşam ve Eğlence



Kategori: 

Konular: moviemax festival hd, why stop now konusu, digiturk 2014 filmleri, why stop now izle, ne duruyorsun? izle,

Hızlı Başvuru
Digitürk kampanya ve fiyatları hakkında bilgi almak, yeni üyelik başvurusunda bulunmak için formu doldurun, hemen sizi arayalım.