TIKLA ARA

Nefes - Breathe (Respire)

Küçüklüklerinden beri birlikte büyümüş iki genç kızlar arasındaki samimi arkadaşlık araya başka arkadaşlıkların girmesi ile kıskançlıklar ve git geller içinde çıkmaza girmektedir.


Nefes - Breathe (Respire) filmini Digiturk Moviemax Festival HD kanalından yüksek görüntü kalitesi ile izleyebilirsiniz.

Nefes - Breathe (Respire)

Nefes - Breathe (Respire) izle

İlk Gösterim tarihi: Nefes - Breathe (Respire) filmini 9.6.2015 18:51 - 20:30 tarihinde Digiturk Moviemax Festival HD kanalında yüksek görüntü kalitesi ile izleyebilirsiniz.

Nefes - Breathe (Respire)

2014 - Fransa Dram Nefes - Breathe (Respire) filmin yönetmenliğini Mélanie Laurent yaptığı Oyuncuların Isabelle Carre, Claire Keim, Radivoje Bukvic, Roxane Duran, Joséphine Japy'ten oluşmaktadır.

Küçüklüklerinden beri birlikte büyümüş iki genç kızlar arasındaki samimi arkadaşlık araya başka arkadaşlıkların girmesi ile kıskançlıklar ve git geller içinde çıkmaza girmektedir.Charlie ve Sarah'nın dostlukları Sarah'nın yeni arkadaşlıklar kurmaya yönelmesiyle büyük bir çıkmaza girecektir.

Nathalie Marie
Andrée Baye. Fransız film, TV, ve sahne aktrisi. Dans ve drama eğitimi aldıktan sonra Baye, 1970 yılında oyunculuğa başlamıştır. 70 filmden fazla filmde rol aldı.

Bellucci, Bram Stoker's Drucula'da rol aldığından beri pek çok filmde oynamıştır. Güzelliği, oyunculuğundan daha fazla değerlendirme konusu olsa da özellikle Malena ve Dönüş Yok filmlerindeki performansı beğeni toplamıştır. 2006 Cannes Film Festivali'nde jüri üyeliği yapan Bellucci, bir röportajında ünlü İtalyan sanatçılar; Sophia Loren ve Claudia Cardinale'nin, oyunculuğunun esin kaynakları olduklarını söylemiştir.

Gérard Xavier Marcel Depardieu
, 1948 doğumlu Fransız aktör. Son 40 yıldır hem Fransız hem de dünya sinemasının en önemli filmlerinde rol almıştır.1964'te, oyunculuk öğrenimi gören arkadaşı Michel Pilorgé ile Paris'e gitti. Burada izlediği bir Molière oyunu sonrasında oyuncu olmaya karar verdi.

Resimler

Nefes - Breathe (Respire) izle

Nefes - Breathe (Respire) izle

Fragman İzle





Kategoriler:

Filmler   |   Diziler  |   Spor Yayınları   |   Çocuk Programları   |   Belgeseller   |   Yaşam ve Eğlence



Kategori: 

Konular: moviemax festival hd, breathe izle, digiturk 2016 filmleri, respire izle, nefes izle,

Hızlı Başvuru
Digitürk kampanya ve fiyatları hakkında bilgi almak, yeni üyelik başvurusunda bulunmak için formu doldurun, hemen sizi arayalım.