TIKLA ARA

Ölüm Emri - Eye in The Sky

Nairobi'de yerleri tespit edilen bir grup kaçağı insansız hava aracı destekli bir operasyonla yakalama görevi, İngiliz Albay Katherine Powell'a verilmiştir.


Ölüm Emri - Eye in The Sky filmini Moviemax Premier HD kanalından yüksek görüntü kalitesi ile izleyebilirsiniz.

Ölüm Emri - Eye in The Sky

Ölüm Emri - Eye in The Sky izle

İlk Gösterim tarihi: Ölüm Emri - Eye in The Sky filmini 5.6.2016 tarihinde Digiturk Moviemax Premier HD kanalında yüksek görüntü kalitesi ile izleyebilirsiniz.

Ölüm Emri - Eye in The Sky

2015 - İngiltere, Dram, Gerilim, Savaş Ölüm Emri - Eye in The Sky filmin yönetmenliğini Gavin Hood yaptığı. Oyuncuların Helen Mirren, Aaron Paul, Alan Rickman, Barkhad Abdi, Jeremy Northam'ten oluşmaktadır.

Kenya'nın başkenti Nairobi'de yerleri tespit edilen bir grup teröristi insansız hava aracı destekli bir operasyonla yakalama görevi, İngiliz Albay Katherine Powell'a (Helen Mirren) verilmiştir. Ancak bu esnada teröristlerin bir intihar saldırısı hazırlığında oldukları anlaşılır. Artık operasyonun amacı yakalamak değil, öldürmek olmuştur. Tam bu esnada saldırı bölgesine 9 yaşında bir kız çocuğunun girmesi, operasyonu iyice çetrefilli bir hale getirir. Suçsuz bir çocuğu bilerek öldürmekle onlarca başka insanın hayatını tehlikeye atmak arasında kalan yetkililer arasında, uluslararası çapta bir kriz meydana gelecektir.

Dame Helen Mirren
(26 Temmuz 1945) Oscar, BAFTA, Emmy, Altın Küre ve SAG ödülü sahibi İngiliz tiyatro, film ve televizyon oyuncusu.Collateral Beauty (2016) Ölüm Emri (2015) Documentary Now (2015) Trumbo (2015) Altınlı Kadın (2015) Unity (2015) And the Oscar Goes To... (2014) Aşk Tarifi (2014)

Aaron Michael Paul
, Amerikalı aktör. Birçok Amerika dizisinde rol aldıktan sonra HBO kanalındaki Big Love dizisindeki performansıyla isminden söz ettirmeyi başardı. Bu başarısından sonra bir karar vererek AMC dizilerinden olan ve döneme damgasını vuran Breaking Bad dizisine geçiş yaptı.

Alan Sidney Patrick Rickman
(1946-2016) İngiliz aktör. Hem yardımcı oyuncu, hem de başrol olarak önemli filmlerde ve tiyatro oyunlarında rol almış olan Rickman, en çok Harry Potter serisindeki Profesör Snape rolüyle hatırlanmaktadır.Alan Rickman, Margaret Doreen Rose ve Bernard Rickman'ın çocuğu olarak 1946'da Hammersmith, Londra'da doğdu.

Barkhad Abdi
, Somali kökenli Amerikalı aktör.1985'te doğan Abdi, çocukluğunu Yemen'de geçirdi. 14 yaşındayken ailesiyle birlikte Minneapolis, ABD'ye göç etti. İlk filmi 2013 yapımı Kaptan Phillips'teki Somalili korsan Abduwali Muse rolüyle büyük başarı kazandı. Altın Küre, BAFTA ve Oscar Ödülleri'nde En İyi Yardımcı Erkek Oyuncu dalında adaylıklar kazandı.

Resimler

Ölüm Emri - Eye in The Sky izle

Ölüm Emri - Eye in The Sky izle

Fragman İzle



Kategoriler:

Filmler   |   Diziler  |   Spor Yayınları   |   Çocuk Programları   |   Belgeseller   |   Yaşam ve Eğlence



Kategori: 

Konular: moviemax premier hd, eye in the sky konusu, digiturk 2017 izle, eye in the sky izle, ölüm emri izle,

Hızlı Başvuru
Digitürk kampanya ve fiyatları hakkında bilgi almak, yeni üyelik başvurusunda bulunmak için formu doldurun, hemen sizi arayalım.