TIKLA ARA

Ölümüne Kaçış - Essential Killing

Afganistan'da Amerikalı askerler tarafından yakalanan Mohammed, apar topar Avrupa'da bilinmeyen bir yerdeki bir cezaevine götürülür.


Ölümüne Kaçış - Essential Killing filmini Digiturk Moviemax Action HD kanalından yüksek görüntü kalitesi ile izleyebilirsiniz.

Ölümüne Kaçış - Essential Killing

Ölümüne Kaçış - Essential Killing izle

İlk Gösterim tarihi: Kazanma Zamanı Ölümüne Kaçış - Essential Killing filmini 17:40 - 18:56 / 4 Temmuz 2015 Cumartesi tarihinde Digiturk Moviemax Action HD kanalında yüksek görüntü kalitesi ile izleyebilirsiniz.

Ölümüne Kaçış - Essential Killing

2010 - Polonya, Norveç, İrlanda, Macaristan Aksiyon, Gerilim, Savaş Ölümüne Kaçış - Essential Killing filmin yönetmenliğini Jerzy Skolimowski yaptığı Oyuncuların Emmanuelle Seigner, Vincent Gallo, Nicolai Cleve Broch, Stig Frode Henriksen, Phillip Goss'ten oluşmaktadır.

Afganistan'da Amerikalı askerler tarafından yakalanan Mohammed, apar topar Avrupa'da bilinmeyen bir yerdeki bir cezaevine götürülür. Şans Eseri bindirildiği araç kaza yapınca kaçar ve evi olarak bildiği çölden kilometrelerce uzakta, kar altındaki ormanda kaçmaya başlar, Hayatta kalmak için öldürmekten başka çaresi kalmadığını görür.

Emmanuelle Seigner
, Fransız oyuncu, şarkıcı ve eski model. Kelebek ve Dalgıç, Kaldırım Serçesi gibi filmlerde oynamıştır.Seigner 1966'da fotoğrafçı bir baba ve gazeteci bir annenin kızı olarak Paris'te dünyaya geldi. Sanatçı bir aileden gelen Seigner'in dedesi Louis Seigner de aktördü. 2 yaş küçük kız kardeşi Mathilde de kendisi gibi oyuncu olmuştur.

Ray Liotta
18 Aralık 1954 New Jersey Abd doğumlu. Gerçek adı Raymond Liotta olan aktör, Miami Üniversitesini bitirdi. Arkadaşı Steven Bauer'ın 1983'te Scarface filminde rol alması Ray Liotta'nın da imkanlarını büyük ölçüde genişletti. 1984'de Thief of Hearts ten kazandığı ilk parayla 'Another World' isimli televizyon programının bir kaç bölümünün yapımcılığını üstlendi. Çeşitli dizi ve filmlerde oyunculuk yaptı. Michelle Grace ile yaptığı evlilikten bir çocuğu oldu.

Julie Anne Smith
, sahne adıyla Julianne Moore, Oscar ödüllü Amerikalı aktris. Özellikle 90'lı yılların 2. yarısından itibaren yüksek profilli Hollywood filmlerindeki rolleriyle hatırlanmaktadır.Filmlerdeki performanslarıyla hep beğeni toplayan, ancak hak ettiğine inanılan ödülleri bir türlü kucaklayamayan Moore, 2014 yapımı Unutma Beni filmiyle şeytanın bacağını kırdı.

Resimler

Ölümüne Kaçış - Essential Killing izle

Ölümüne Kaçış - Essential Killing izle

Fragman İzle





Kategoriler:

Filmler   |   Diziler  |   Spor Yayınları   |   Çocuk Programları   |   Belgeseller   |   Yaşam ve Eğlence



Kategori: 

Konular: moviemax action hd, essential killing konusu, digiturk 2016 filmleri, essential killing izle, ölümüne kaçış izle,

Hızlı Başvuru
Digitürk kampanya ve fiyatları hakkında bilgi almak, yeni üyelik başvurusunda bulunmak için formu doldurun, hemen sizi arayalım.