TIKLA ARA

Özgürlük Yürüyüşü - Selma

1965'te Alabama'nın Selma kentinde, rahip Martin Luther King önderliğinde başlayan eşitlik mücadelesinde siyahlar 3 ay boyunca sokaklara dökülür ve Montgomery kentine kadar yürürler.


Özgürlük Yürüyüşü - Selma filmini Moviemax Oscars HD kanalından yüksek görüntü kalitesi ile izleyebilirsiniz.

Özgürlük Yürüyüşü - Selma

Özgürlük Yürüyüşü - Selma izle

İlk Gösterim tarihi: Özgürlük Yürüyüşü - Selma filmini 27 Şubat Cumartesi 15.25 tarihinde Digiturk Moviemax Oscars HD kanalında yüksek görüntü kalitesi ile izleyebilirsiniz.

Özgürlük Yürüyüşü - Selma

2014 - İngiltere, ABD, Dram, Tarih Özgürlük Yürüyüşü - Selma filmin yönetmenliğini Ava Duvernay yaptığı Oyuncuların David Oyelowo, Tim Roth, Giovanni Ribisi, Carmen Ejogo, Tessa Thompson'ten oluşmaktadır.

1965'te Alabama'nın Selma kentinde, rahip Martin Luther King önderliğinde başlayan eşitlik mücadelesinde siyahlar 3 ay boyunca sokaklara dökülür ve Montgomery kentine kadar yürürler. Şiddetli bastırma çabalarına rağmen hak talebi karşılığını bulacak ve başkan Lyndon Baines Johnson'ın harekete geçmesine yol açacaktır.
David Oyelowo'nun canlandırdığı King'in destansı mücadelesi, 6 Şubat 2014'te Türkiye sinema izleyicisiyle buluştu.

Tim Roth
, 14 Mayıs1961 tarihinde, Londra'da, ressam bir anne ve gazeteci bir babanın oğlu olarak dünyaya geldi. Önceleri heykeltraş olmak isteyen Roth, Londra'da Camberwell Sanat Okulu'na gitti. Bir süre sonra aktörlüğü denemeye karar vererek ilk deneyimini, Made in Britain adlı bir televizyon filminde ırkçı bir dazlak rolüyle 18 yaşında kazandı. Sonrasında, adı ve görünümü dolayısıyla Yahudi rollerine uygun görüldü. 1984 yılında, Stephen Frears'ın The Hitinde, bir katil çırağı rolüyle dikkatleri çekti.

Giovanni Ribisi
, ABD'li aktör. Yer aldığı başarılı yapımlar; Kusursuz Yabancı, Cennet, 60 Saniye, Er Ryan'ı Kurtarmak, Hayal Şarkısı, Boiler Room, subUrbia, The Gift (film), Basic (film), Bir Konuşabilse, Flight of the Phoenix, Sky Captain ve Yarının Dünyası, I Love Your Work, Avatar, The Dead Girl ve Halk Düşmanları sayılabilir.

Tessa Lynne Thompson
(3 Ekim 1983) Amerikalı aktris. O belki de en iyi TV serisi Jackie Cook rolü Veronica Mars ile bilinir. Thompson, Los Angeles, Kaliforniya'da doğdu. O Santa Monica Lisesi'nde okudu ve tiyatro yapımları birçok lise vardı. Los Angeles'a bir yerli, Thompson şarkıcının kızı söz yazarı Marc Anthony Thompson New York merkezli grup Chocolate Genius of. Aynı zamanda aktör torunu müzisyen Bobby Ramos ("Latin Cruise"), bir ilk Latin Amerikalıların kendi televizyon programında sahip olmaktır. O, dans, koreografi hoşlanır ve spor, tenis, yüzme, voleybol da dahil olmak üzere, sörf ve amigo.

Resimler

Özgürlük Yürüyüşü - Selma izle

Özgürlük Yürüyüşü - Selma izle

Fragman İzle




Kategoriler:

Filmler   |   Diziler  |   Spor Yayınları   |   Çocuk Programları   |   Belgeseller   |   Yaşam ve Eğlence



Kategori: 

Konular: moviemax oscars hd, selma konusu, digiturk 2016 izle, selma izle, özgürlük yürüyüşü izle,

Hızlı Başvuru
Digitürk kampanya ve fiyatları hakkında bilgi almak, yeni üyelik başvurusunda bulunmak için formu doldurun, hemen sizi arayalım.