TIKLA ARA

Pazarı Unutma - Remember Sunday

Molly, mücevher mağazasında çalışan Gus'tan hoşlanır. Ancak Gus, beynindeki sorun nedeniyle hafıza problemi yaşamaktadır ve bu aşk hiç kolay olmayacaktır.


Pazarı Unutma - Remember Sunday filmini Digitur Moviemax Premier HD kanalından yüksek görüntü kalitesiyle izleyebilirsiniz.

Pazarı Unutma - Remember Sunday

Pazarı Unutma - Remember Sunday izle

İlk Gösterim tarihi:Pazarı Unutma - Remember Sunday  23.1.2014 19:06 - 20:38  Moviemax Premier HD kanalında izleyebilirsiniz.

Pazarı Unutma - Remember Sunday

2013 - ABD Tür : Dram , Romantik türündedir.Pazarı Unutma - Remember Sunday filmin yönetmenliğini Jeff Bleckner yapmaktadır.Film oyuncularını Zachary Levi , Alexis Bledel , Larisa Oleynik , Valerie Azlynn , Barry Shabaka Henley oluşmaktadır. 

Molly, mücevher mağazasında çalışan Gus'tan hoşlanır. Ancak Gus, beynindeki sorun nedeniyle hafıza problemi yaşamaktadır ve bu aşk hiç kolay olmayacaktır. Alexis Bledel ve Zachary Levi gibi genç ve başarılı iki oyuncunun başrolde yer aldıkları romantik dramanın yönetmenliğini Emmy ödüllü Jeff Bleckner üstleniyor.

Zachary Levi Amerika'nın Lake Charles,Louisiana şehrinde doğmuştur.2 kız kardeşi vardır.ortanca kardeştir.ventura californiadan önce ülkenin dört bir yanında yaşadı.aktörlüğe 6 yaşında önce tiyatroda başladı ve yerel yapımlarda rol aldı.as grease, outsiders,oliver,büyücü oz ve büyük nehir ...bunlardan bazıları...2002'de "Big Shot: Confessions of a Campus Bookie" de yardımcı rolde oynadı

Barry Shabaka Henley (d. Barry Joseph Henley 15 Eylül 1954) bir Amerikan karakter oyuncusudur. Henley birçok filmde oynamakla beraber en çok yönetmen Michael Mann'ın yönettiği 4 filmde oynamıştır.Henley Herbert Muhammed rolü ile Ali filminde oynamıştır.Colleteral filminde ömrü kalmamış bir hassas caz müzisyenini başarıyla oynamıştır.Miami Vice ta, Henley orijinal filmde Edward James Olmos'ın oynadığı Lt. Martin Castillo ile seyircinin karşısına çıkmıştır.

Alexis Bledel 6 Eylül 1981 tarihinde Houston, Teksas, ABD'de Nanette ve Martin Bledel çiftinin kızları olarak dünyaya geldi. Eğitimini Houstan'daki Saint Agnes Akademisi ve Page Parkes Model ve Oyuncu Merkezi 'nde tamamladı. 2000 yılında yayımlanmaya başlanan "Gilmore Girls" adlı dizideki Rory Gilmore rolü ile ünlendi. Hayranları filme uyarlanacak olan Elli Ton Serisindede Matt Bomer ile birlikte Anastasia karakterini canlandırmasını istemektedir.

Lake Charles
,Louisiana şehrinde doğmuştur.2 kız kardeşi vardır.ortanca kardeştir.ventura californiadan önce ülkenin dört bir yanında yaşadı.aktörlüğe 6 yaşında önce tiyatroda başladı ve yerel yapımlarda rol aldı.as grease, outsiders,oliver,büyücü oz ve büyük nehir.

IMDB Puanı: 7,2/10 ( 1.902 oy verdi.)

Resimler

En Büyük Kabusum - My Worst Nightmare  izle

En Büyük Kabusum - My Worst Nightmare  izle

Fragman İzle





Kategoriler:

Filmler   |   Diziler  |   Spor Yayınları   |   Çocuk Programları   |   Belgeseller   |   Yaşam ve Eğlence



Kategori: 

Konular: moviemax premier hd, remember sunday konusu, digiturk 2014 filmleri, remember sunday izle, pazarı unutma izle,

Hızlı Başvuru
Digitürk kampanya ve fiyatları hakkında bilgi almak, yeni üyelik başvurusunda bulunmak için formu doldurun, hemen sizi arayalım.