TIKLA ARA

Piramitin Laneti - The Pyramid

Eski dünya harikaları, onların sırlarını ortaya çıkarmaya cüret eden kaşifleri uzun bir süre lanetledi.


Piramitin Laneti - The Pyramid filmini Digiturk Salon1 kanalından yüksek görüntü kalitesi ile izleyebilirsiniz.

Piramitin Laneti - The Pyramid

Piramitin Laneti - The Pyramid izle

İlk Gösterim tarihi: Kazanma Zamanı Piramitin Laneti - The Pyramid filmini 18.8.2015 18:50 - 20:35 tarihinde Digiturk Salon1 kanalında yüksek görüntü kalitesi ile izleyebilirsiniz.

Piramitin Laneti - The Pyramid

2014 - ABD Korku Piramitin Laneti - The Pyramid filmin yönetmenliğini Grégory Levasseur yaptığı Oyuncuların Ashley Hinshaw, James Buckley, Denis O'Hare, Daniel Amerman, Joseph Beddelem'ten oluşmaktadır.

Eski dünya harikaları, onların sırlarını ortaya çıkarmaya cüret eden kaşifleri uzun bir süre lanetledi. Bunların arasında en bilineni "Firavun'un laneti", piramidin içindeki kutsal mezarları rahatsız eden maceraperestlerden öç alıyordu. En son 1922'de Tutankamun'un mezarını keşfeden arkeologlar, zaman içinde sırayla feci şekilde ölürler. Ve günümüze dek bir daha bu konuda kazı yapılmaz...

James Patrick Buckley
, İngiliz aktör ve müzisyen. İngiliz komedi dizilerinden olan The Inbetweeners'daki Jay Cartwright rolüyle bilinmektedir.

Zoë E. Bell
dublör ve aktristtir.Yeni Zellandalıdır.Kill Bill,Zeyna:Savaşçı Prenses gibi ünlü filmlerde dublörlük yapmıştır.Çeşitli tv dizilerinde rol almıştır. Bunlardan en bilineni kendisinin başrolünde oynadığı Ölüm Meleği dir.

Betty White Illinois
'te dogdu. Ortaokulu Los Angeles, Liseyi California da tamamlayip 1939'da mezun oldu. Televizyon kariyerine baslamadan once modellik yapan Betty White 1953'de "Life with Elizabeth" isimli sitkom ile televizyon kariyerine de baslamis oldu.

Resimler

Piramitin Laneti - The Pyramid izle

Piramitin Laneti - The Pyramid izle

Fragman İzle




Kategoriler:

Filmler   |   Diziler  |   Spor Yayınları   |   Çocuk Programları   |   Belgeseller   |   Yaşam ve Eğlence



Kategori: 

Konular: salon 1 izle, the pyramid konusu, digiturk 2016 filmleri, the pyramid izle, piramitin laneti izle,

Hızlı Başvuru
Digitürk kampanya ve fiyatları hakkında bilgi almak, yeni üyelik başvurusunda bulunmak için formu doldurun, hemen sizi arayalım.