TIKLA ARA

Poltergeist: Kötü Ruh - Poltergeist

Kötü ruhların mekanı haline gelmiş bir evde mahsur kalan ve küçük kızları bu ruhlar tarafından esir alınır kızlarını kurtarabilmek için bir araya gelip mücadele etmek zorunda kalacaktır


Poltergeist: Kötü Ruh - Poltergeist filmini Digiturk Salon 1 kanalından yüksek görüntü kalitesi ile izleyebilirsiniz.

Poltergeist: Kötü Ruh - Poltergeist

Poltergeist: Kötü Ruh - Poltergeist izle

İlk Gösterim tarihi: Poltergeist: Kötü Ruh - Poltergeist filmini tarihinde 16:15 - 17:45 1 Ekim 2015 Perşembe Digiturk Salon1 kanalında yüksek görüntü kalitesi ile izleyebilirsiniz.

Poltergeist: Kötü Ruh - Poltergeist

2015 - ABD Gerilim, Korku Poltergeist: Kötü Ruh - Poltergeist filmin yönetmenliğini Gil Kenan yaptığı Oyuncuların Sam Rockwell, Rosemarie DeWitt, Saxon Sharbino, Kyle Catlett, Kennedi Clements'ten oluşmaktadır.

Kötü ruhların mekanı haline gelmiş bir evde mahsur kalan ve küçük kızları bu ruhlar tarafından esir alınır kızlarını kurtarabilmek için bir araya gelip mücadele etmek zorunda kalacaktır.

Daly City
, Kaliforniya, ABD'de 05.11.1968'de doğdu. Boyu 1.75 m. Confessions of a Dangerous Mind (2002) filmiyle ünlenmişti. Eğitimi; J. E. McAteer Lisesi; William Esper aktörlük stüdyosunda 2 yıl çalışmıştı. Annesi ve babası da oyucuydu. Sam iki yaşındayken ailesi New York'a taşındı. Önce Bronx'a sonra da Manhattan'a yerleştiler. Sam 5 yaşına geldiğinde annesi ve babası boşandılar ve babası San Francisco'a taşındı. Sam yazları babasının yanında San Francisco'da, diğer zamanlarda New York'ta annesinin yanında büyüdü.

Matt Damon
Anne ve babası Matt iki yaşındayken ayrılmıştı. Büyükbabası Finlandiyalı. İlk rol aldığı filmlerden biri olan Mystic Pizza filminde Julia Roberts'la birlikte bir sahnede oynamıştı, daha sonra Ocean's Eleven filminde tekrar bir filmde buluşmuş oldular. Matt Damon 'ın çocukluk arkadaşı Ben Affleck'le beraber 1998 Oscar ödül töreninde en iyi senaryo Oscar'ını kazanmıştır. O seneye kadar pek kimsenin tanımadığı ikili Good Will Hunting'le inanılmaz bir başarıya imza atmıştı. Sinema dünyasının dikkatini Courage Under Fire'daki rolüyle çekmişti.

Shaun Mark Bean
olan oyuncu 17.04.1959'da Sheffield, Yorkshire, İngiltere'de doğdu. Lord of the Rings: The Fellowship of the Ring filmindeki Boromir karakteriyle kendisinden söz ettirmiştir. Abigail Cruttenden ile beraberliğinden Evie Natasha adında, Melanie Hill'den olan Lorna ve Molly adlarında üç kızı var.

Kate Mara
27 Şubat 1983 New York doğumludur. Bir çok filmde rol almasına rağmen istenen başarıyı yakalayamaıştır. Sadece Tetikçi filminde rolüyle göz önünde olmuştur.

Sebastian Stan
, Romen asıllı ABD'li aktördür. Once Upon a Time dizisinde Jefferson karakterini canlandırmıştır. Daha sonra Gossip Girl dizisinde Carter Baizen karakteriyle dikkatleri üzerine çekmiştir. Dizi oyunculuğundaki başarısını Kaptan Amerika: İlk Yenilmez ve Siyah Kuğu filmlerindeki oyunculuklarıyla taçlandırmıştır.

Resimler

Poltergeist: Kötü Ruh - Poltergeist izle

Poltergeist: Kötü Ruh - Poltergeist izle

Fragman İzle




Kategoriler:

Filmler   |   Diziler  |   Spor Yayınları   |   Çocuk Programları   |   Belgeseller   |   Yaşam ve Eğlence



Kategori: 

Konular: salon 1 izle, poltergeist konusu, digiturk 2016 filmleri, poltergeist izle, poltergeist: kötü ruh izle,

Hızlı Başvuru
Digitürk kampanya ve fiyatları hakkında bilgi almak, yeni üyelik başvurusunda bulunmak için formu doldurun, hemen sizi arayalım.