TIKLA ARA

Rocknrolla

Bir Rus mafya adamı Londra emlak piyasasında dolandıcılık yapar ve milyonlarca sterlin kazanç sağlar. Bunu göre Londra'nın suç dünyası sakinleri bu servetten kendi paylarını almak için takibe koyulurlar.


Rocknrolla filmini Digiturk Moviemax Premier HDkanalından yüksek görüntü kalitesi ile izleyebilirsiniz.

Rocknrolla

Rocknrolla izle

İlk Gösterim tarihi: Rocknrolla filmini tarihinde 18:00 - 19:33 / 18 Eylül 2015 Cuma Digiturk Moviemax Premier HD kanalında yüksek görüntü kalitesi ile izleyebilirsiniz.

Rocknrolla

2008 - ABD, İngiltere Aksiyon, Gerilim, Suç Rocknrolla filmin yönetmenliğini Guy Ritchie yaptığı Oyuncuların Gerard Butler, Gemma Arterton, Tom Hardy, Jamie Campbell Bower, Thandie Newton'ten oluşmaktadır.

Bir Rus mafya adamı Londra emlak piyasasında dolandıcılık yapar ve milyonlarca sterlin kazanç sağlar. Bunu göre Londra'nın suç dünyası sakinleri bu servetten kendi paylarını almak için takibe koyulurlar. Bu karakterler içinde rock yıldızları, muhasebeciler ve daha nicesi yer almaktadır.

Gerard James Butler
, İskoç aktör.1969'da Glasgow'da doğdu. Annesi ve babasının boşanması üzerine, babası ile 16 yaşına kadar görüşmedi. Üniversitede okuduğu hukuk bölümünün kişiliğine çok şey kattığını düşünüyor. Üniversite yıllarında bir rock grubunun vokalliğini yaptı. Mrs. Brown adlı filmin çekimlerinde buz gibi suya çıplak bir atlayış yapması gerekiyordu.

Gemma Christina Arterton
, 1986 doğumlu İngiliz aktris. 2008 yılında Thomas Hardy'nin "Tess of the D'Urbervilles"in BBC adaptasyonunda oynayarak adını duyurdu.O zamandan beri birçok önemli filmde rol aldı. Bunların arasında St Trinian's ve onun devamı St Trinian's II: The Legend Fritton's Gold, 2008 yapımı James Bond filmi Quantum of Solace, Clash of the Titans, ve Prince of Persia: The Sands of Time sayılabilir.

Edward Thomas
, bilinen adıyla Tom Hardy, İngiliz tiyatro ve sinema oyuncusu. Inception filmindeki Eames ve Kara Şovalye Yükseliyor'daki Bane rolleriyle tanınmıştır.Ressam bir anne ve yazar bir babanın çocuğu olarak 1977'de Londra'da doğdu. Küçük yaşlarda tiyatro eğitimi aldı. Bir yandan da modellik yaptı, 1998'de Find Me A Supermodel adlı yarışmayı kazandı.

Jamie Campbell Bower
, 22 Kasım 1988'de Londra, İngiltere'de doğdu. İngiltere'deki en meşhur özel okullardan biri olan Bedales'de eğitim gören Jamie, aynı Jude Law gibi National Youth Music Theatre'nin eski üyelerinden.

Thandie Newton
, Zimbabwe kökenli İngiliz aktris.Black Men Dergisinde "Yılın en seksi 10 kadını"ndan biri seçildi. İngiltere'de Penzance'de büyüdü.

Resimler

İsimsiz Yazarlar - Authors Anonymous izle

İsimsiz Yazarlar - Authors Anonymous izle

Fragman İzle




Kategoriler:

Filmler   |   Diziler  |   Spor Yayınları   |   Çocuk Programları   |   Belgeseller   |   Yaşam ve Eğlence



Kategori: 

Konular: moviemax premier hd, rocknrolla konusu, digituk 2015 sinema, rocknrolla oyuncuları, rocknrolla izle,

Hızlı Başvuru
Digitürk kampanya ve fiyatları hakkında bilgi almak, yeni üyelik başvurusunda bulunmak için formu doldurun, hemen sizi arayalım.