TIKLA ARA

Roger Waters The Wall

Efsanevi grup Pink Floyd'un üyesi Roger Waters'ın İstanbul'a da uğradığı ve 2010-2013 arasında gerçekleşen...


Roger Waters The Wall filmini Digiturk Salon 3 kanalından yüksek görüntü kalitesi ile izleyebilirsiniz.

Roger Waters The Wall

Roger Waters The Wall izle

İlk Gösterim tarihi: Roger Waters The Wall filmini 23:40 - 01:47 / 22 Ocak 2016 Cuma tarihinde Digiturk Salon 3 kanalında yüksek görüntü kalitesi ile izleyebilirsiniz.

Roger Waters The Wall

2015 - İngiltere Müzikal Roger Waters The Wall filmin yönetmenliğini Roger Waters yaptığı Oyuncuların Roger Waters, Liam Neeson'ten oluşmaktadır.

Efsanevi grup Pink Floyd'un üyesi Roger Waters'ın İstanbul'a da uğradığı ve 2010-2013 arasında gerçekleşen The Wall turnesine dair materyallerin yer aldığı belgeselin yönetmenliğini Roger Waters ve Sean Evans üstleniyor.

Roger Waters (d. 6 Eylül 1943, Cambridge) Daha çocuk yaşta babası Eric Fletcher Waters'ı savaşta kaybetti. Bu onun tüm hayatını etkiledi. The Final Cut albümünü babasına adadı.Askeri okuldan kovuldu ve Nükleer Silahsızlanma konusunda mücadele veren bir gençlik kolunun lideri konumuna geldi.Daha sonra Mimarlık eğitimi için Cambridge' den ayrılarak Londra'daki The Regent Street Polytechnic' e girdi. Nick Mason ve Richard Wright ile burada tanıştı. The T-Set ve The Screaming Abdabs gibi ünlü topluluklarla çalıştılar.

Rachel Hannah Weisz
, İngiliz aktris. The Mummy (1999) filmindeki Evelyn Carnahan rolüyle ünlendi.
1970'de Londra'da doğan Weisz'ın babası George, Macaristan'dan göç etmiş Yahudi bir mucit, annesi Edith ise Avusturyalı fizyoterapistti. Minnie adlı kız kardeşi, fotoğrafçılık yapmaktadır. Weisz Cambridge Üniversitesi, İngilizce bölümünde okudu. Çocuk yaşlardan itibaren modellik yapmaya başladı. 1992'den itibaren de oyunculuk kariyerini sürdürmektedir.

Paul Dano
17 yaşındayken sinemada ilk büyük rolünü oynadı ve Howie Blitzer'i canlandırdığı bağımsız film L.I.E. ile tanınmaya başladı. 2006 yapımı Little Miss Sunshine filminde tek isteği bir jet pilotu olmak ve bu isteğini gerçekleştirene kadar da konuşmamaya ant içmiş Nietzsche hayranı Dwayne karakterini canlandırmıştır. Bu film En İyi Film dahil 4 dalda Akademi Ödülleri'ne aday gösterildi ve 2 Oscar kazandı. Paul Thomas Anderson'ın 2007 yapımı filmi There Will Be Blood'da Eli ve Paul Sunday'i canlandırdı.

Harvey Keitel
, Martin Scorsese'in Mean Streets ve Taxi Driver, Ridley Scott'ın The Duellists ve Thelma & Louise, Quentin Tarantino'un Reservoir Dogs ve Pulp Fiction, Jane Campion'ın The Piano, Abel Ferrara'ın Bad Lieutenant, ve James Mangold'ın Cop Land gibi filmlerinde çok önemli roller almıştır.

Resimler

Roger Waters The Wall izle

Roger Waters The Wall izle

Fragman İzle




Kategoriler:

Filmler   |   Diziler  |   Spor Yayınları   |   Çocuk Programları   |   Belgeseller   |   Yaşam ve Eğlence



Kategori: 

Konular: sinema tv, roger waters the wall konusu, digiturk 2016 izle, roger waters the wall izle, roger waters the wall izle,

Hızlı Başvuru
Digitürk kampanya ve fiyatları hakkında bilgi almak, yeni üyelik başvurusunda bulunmak için formu doldurun, hemen sizi arayalım.