TIKLA ARA

Romantikler - The Romantic

Eskiden beri aşık olduğu adamın en yakın kız arkadaşıyla evlendiğini öğrenen Laura mecburen nedime olmak zorunda kalır.


Romantikler - The Romantic filmini Digiturk Moviemax Stars HD kanalından yüksek görüntü kalitesi ile izleyebilirsiniz.

Romantikler - The Romantic

Romantikler - The Romantic izle

Ilk Gösterim tarihi: Romantikler - The Romantic filmini 5.2.2015 22:36 - 00:06 tarihinde Digiturk Moviemax Stars HD kanalinda yüksek görüntü kalitesi ile izleyebilirsiniz.

Romantikler - The Romantic

2010 - ABD Dram, Komedi, Romantik Romantikler - The Romantic filmin yönetmenliğini Galt Niederhoffer yaptığı Oyuncuların Elijah Wood, Josh Duhamel, Adam Brody, Katie Holmes, Anna Paquin'ten oluşmaktadır.

Eskiden beri aşık olduğu adamın en yakın kız arkadaşıyla evlendiğini öğrenen Laura mecburen nedime olmak zorunda kalır.Yanlık bilmediği bir şey vardır gelinle damat çoktan ayrılmıştır. Gelini P-a-q-uin'in oynadığı filmde Holmes filmde gelinin baş nedimesi rolünde olacak ve iki güzel kadın arasında damadı etkilemek için bir rekabet başlayacak.

Elijah Wood 28 Ocak 1981'de Amerika'nın Iowa bölgesinde dünyaya gelen Elijah Wood, döneminin en saygı gören ve en rahat rol bulabilen aktörleri arasında yer alıyor. Annesinin teşvikiyle daha çocukluk çağlarında modellik yapmaya başlayan Elijah, 1988 yılında ailesi ile birlikte Los Angeles'a taşınmadan önce birtakım yerel reklamlar da boy gösterdi.

Joshua David Duhamel, ABD'li sinema ve televizyon oyuncusu, eski model. Transformers film serisindeki William Lennox rolüyle ün kazanmıştır.1972'de Minot, Kuzey Dakota'da doğan aktörün babası Larry reklamcı, annesi Bonnie L. Kemper ise masaj terapistiydi. Ashlee, Mckenzee ve Kassidy adında 3 kız kardeşi vardı.

Adam Brody
15 Aralık 1979 da San Diego da doğan Adam Brody 10 yıl boyunca Kaliforniya'da yüzücülük ve sörfçülük yaptı. American Pie, The Ring, Mr. and Mrs. Smith gibi filmlerde küçük rollerde oynadı. The O.C. dizisinin vazgeçilmez oyuncusu olan Adam Brody, Seth Cohen adlı karakteri canlandırdı. Bu diziyle yıldızı parladı. 1999 yılından beri Hollywood'da yaşayan Adam bu zaman zarfında reklamlarda ve bazı dizilerde oynadı. American People dergisi tarafından en seksi dördüncü erkek seçildi.

Katie Holmes,Ohio'da doğup büyümüş olan Holmes oyunculuk kariyerine ,Ortabatı'da yaşayanların oyunculuk açısından desteklenmediklerine olan kişisel inancına rağmen, daha ortaokul seviyelerinde başlamıştır.

Anna Helene Paquin, Kanada doğumlu Yeni Zelandalı oyuncu. 11 yaşındayken The Piano filmindeki performansıyla birlikte En İyi Yardımcı Kadın Oyuncu ödülünü kazanmıştır. Bu başarısıyla birlikte Oscar tarihindeki bu ödülü kazanan en genç ikinci oyuncu olmuştur. Daha sonra bir çok filmde rol almıştır. Bunların başında Fly Away Home, She's All That, Almost Famous ve The X-Men serisi gelmektedir.

Resimler

Romantikler - The Romantic izle

Romantikler - The Romantic izle

Fragman İzle




Kategoriler:

Filmler   |   Diziler  |   Spor Yayınları   |   Çocuk Programları   |   Belgeseller   |   Yaşam ve Eğlence



Kategori: 

Konular: moviemax stars hd, the romantic izle, digiturk 2015 filmleri, the romantic konusu, romantikler izle,

Hızlı Başvuru
Digitürk kampanya ve fiyatları hakkında bilgi almak, yeni üyelik başvurusunda bulunmak için formu doldurun, hemen sizi arayalım.