TIKLA ARA

Ruhlar Bölgesi: Bölüm 3 - Insidious: Chapter 3

Quinn Brenner adlı bir genç kız, birden bire yıllar önce ölmüş annesinin onunla iletişim kurabilmek için çabaladığını fark eder.


Ruhlar Bölgesi: Bölüm 3 - Insidious: Chapter 3 filmini Digiturk Salon 3 kanalından yüksek görüntü kalitesi ile izleyebilirsiniz.

Ruhlar Bölgesi: Bölüm 3 - Insidious: Chapter 3

Ruhlar Bölgesi: Bölüm 3 - Insidious: Chapter 3 izle

İlk Gösterim tarihi: Ruhlar Bölgesi: Bölüm 3 - Insidious: Chapter 3 filmini 09:50 - 11:24 / 15 Ekim 2015 Perşembe tarihinde Digiturk Salon 3 kanalında yüksek görüntü kalitesi ile izleyebilirsiniz.

Ruhlar Bölgesi: Bölüm 3 - Insidious: Chapter 3

2015 - ABD Gerilim, Korku Ruhlar Bölgesi: Bölüm 3 - Insidious: Chapter 3 filmin yönetmenliğini Leigh Whannell yaptığı Oyuncuların Dermot Mulroney, Leigh Whannell, Hayley Kiyoko, Stefanie Scott, Lin Shaye'ten oluşmaktadır.

Quinn Brenner adlı bir genç kız, birden bire yıllar önce ölmüş annesinin onunla iletişim kurabilmek için çabaladığını fark eder. En sonunda yetenekli medyum Elise Rainier'den yardım ister ancak ondan olumlu yanıt alamaz. Genç kızın ruh sağlığı kötüleşmişdir evinde paranormal olaylar görmeye başlar, kızını kurtarması için baba Sean, medyumdan son bir kez yardım ister.

Dermot Mulroney
, Amerikalı aktör. 1980'li yıllardan bu yana sinema dünyasında bulunan Mulroney, başarılı filmlerde zaman zaman başrol zaman zaman yardımcı rollerde oynamıştır.Alexandria, Virginia'da dünyaya gelen Mulroney'nin annesi Ellen ev kadını, babası Michael Mulroney ise Villanova Üniversitesi Hukuk Fakültesi'nde hukuk profesörüdür.

Hayley Kiyoko Alcroft
(Heirī Kiyoko), Amerikalı aktris, şarkıcı-söz yazarı, müzisyen ve dansçı. 2009 ve 2010'da çekilen Scooby-Doo filmlerindeki Welma ve Disney Channel orijinal filmlerinden olan Lemonade Mouth'taki Stella rolleriyle hatırlanmaktadır.Kiyoko, aktör Jamie Alcroft ve Kanadalı buz patencisi-koreograf Sarah Kawahara'nın çocuğu olarak Los Angeles, Kaliforniya'da doğdu. Japon, İngiliz ve İskoç asıllıdır.

Jessica Chastain
Kuzey Kaliforniya'da büyüdü.Dokuz yaşındayken dansı keşfetti ve onüç yaşında bir dans topluluğuna katıldı. romeo ve juliet in seçmelerini kazanarak show dünyasının dikkatini çekti. annesinin soyadını alan Jessica Chastain bugüne kadar bir çok tv dizisi, sinema filmleri ve tiyatroda oyuncu olarak yer aldı.

Charles Matthew Hunnam
. 10 nisan 1980 de newcastle da doğdu. Oyunculuğa modellikten geçiş yaptı. 1999 Queer As Folk dizisinde eşcinsel rolünde yer aldı. Ardından Whatever Happened to Harold Smith? filminde rol aldı. 1999 da tanıştığı senarist Robert Towne un kızı Katharine Towne ile evlendi ve 2002' de boşandılar. Kariyerine Young Americans ve Undeclared dizileriyle devam etti.

Resimler

Ruhlar Bölgesi: Bölüm 3 - Insidious: Chapter 3 izle

Ruhlar Bölgesi: Bölüm 3 - Insidious: Chapter 3 izle

Fragman İzle




Kategoriler:

Filmler   |   Diziler  |   Spor Yayınları   |   Çocuk Programları   |   Belgeseller   |   Yaşam ve Eğlence



Kategori: 

Konular: salon 3 izle, insidious izle, digiturk 2016 filmleri, insidious: chapter 3 konusu, ruhlar bölgesi izle,

Hızlı Başvuru
Digitürk kampanya ve fiyatları hakkında bilgi almak, yeni üyelik başvurusunda bulunmak için formu doldurun, hemen sizi arayalım.