TIKLA ARA

Sakin Kal - Stay Cool

Orta yaşlı bir yazarın bir öğrenciyle karıştığı gönül ilişkisi nedeniyle yaşadığı komik olayların işlendiği projede, Mark Polish yazarı, Holloway ise Winona Ryder'ın oynadığı Scarlet karakterinin eski erkek arkadaşını canlandıracak.


Sakin Kal - Stay Cool  filmini Digiturk Moviemax Comedy HD kanalından yüksek görüntü kalitesi ile izleyebilirsiniz.

Sakin Kal - Stay Cool

Sakin Kal - Stay Cool izle

İlk Gösterim tarihi: Sakin Kal - Stay Cool filmini  Digiturk  Moviemax Comedy  HD kanalında yüksek görüntü kalitesi ile izleyebilirsiniz.

Sakin Kal - Stay Cool

2009 - ABD Tür : Dram , Komedi , Romantik türündeki Sakin Kal - Stay Cool filmin yönetmenliğini Michael Polish yaptığı Oyuncuların Hilary Duff , Josh Holloway , Winona Ryder , Sean Astin , Jon Cryer'ten oluşmaktadır.

Orta yaşlı bir yazarın bir öğrenciyle karıştığı gönül ilişkisi nedeniyle yaşadığı komik olayların işlendiği projede, Mark Polish yazarı, Holloway ise Winona Ryder'ın oynadığı Scarlet karakterinin eski erkek arkadaşını canlandıracak.

Hilary Erhard Duff, 1987 doğumlu ABD'li oyuncu ve şarkıcı. Disney yapımı Lizzie McGuire dizisiyle şöhrete kavuşmuştur.Houston, Texas'ta dünyaya geldi ve burada büyüdü.

Josh Holloway, Kaliforniya'nın daha sonra Silikon Vadisi adıyla anılacak olan bölgesinde doğdu, fakat iki yaşındayken ailesi Georgia'ya taşındı. Bir kız ve 3 erkek kardeşi olan Josh, ikinci çocuktur. Küçük yaşta sinemaya ilgi duymaya başladı. Georgia Üniversitesine gitti fakat sadece bir yıl sonra ayrıldı, model oldu. Modellik ona Avrupa ve Kuzey Amerika kapılarını açtı.Holloway'in kariyer tutkusu onu Los Angeles'a taşıdı ve 'Doctor Benny' isimli komedide rol aldı. Bu rolü daha büyük roller izledi : Mi Amigo, Moving August, Cold Heart isimli filmlerde rol aldı.

Winona Ryder Gerçek adı Winona Laura Horowitz olan genç sanatçı adını, doğduğu kasabadan alıyor. Elektriğin bile olmadığı küçük bir Kuzey California çiftliğinde yetişen Winona Ryder'ın ailesi ünlü Beat şairi Allen Ginsberg'in arkadaşıydı. Ünlü aktör ve yönetmen Timothy Leary'in vaftiz babası olduğu Winona, 10 yaşında San Francisco yakınlarında bir kasabaya taşınan ailesiyle birlikte daha geniş bir çevreye girdi ve daha sonra American Conservatory Theater'da oyunculuk dersleri almaya başladı. 13 yaşında Desert Bloom adlı film için deneme çekimine katıldı ama seçilemedi. Yine de yönetmen David Seltzer'in dikkatini çekti ve Lucas filminde rol aldı.

Sean Astin 25 şubat 1971 doğumlu amerikalı aktör. Özellikle Yüziklerin Efendisi üçlemesindeki Samwise Gamgee rolüyle bilinmektedir.

Jon Cryer 19 yaşında Demi Moore ile başrolleri paylaştığı romantik komedi No Small Affair ile ilk kez kamera karşısına geçen Jon Cryer, 80'lerin ünlü gençlik filmi Pretty in Pink ile kariyerinde yükselişe geçti. Bir sene sonra dördüncü Superman filmi Superman IV: The Quest for Peacede kötü adam Lenny Luthor rolünü kapmıştı bile. 1991 yılında Charlie Sheen ile birlikte rol aldığı Jim Abrahams filmi Hot Shots!da oynayan Cryer, Dharma

Resimler

Sakin Kal - Stay Cool izle

 

Sakin Kal - Stay Cool izle

 

 Fragman İzle








Kategoriler:

Filmler   |   Diziler  |   Spor Yayınları   |   Çocuk Programları   |   Belgeseller   |   Yaşam ve Eğlence



Kategori: 

Konular: moviemax comedy hd, stay cool izle, digiturk 2015 filmleri, stay cool konusu, sakin kal izle,

Hızlı Başvuru
Digitürk kampanya ve fiyatları hakkında bilgi almak, yeni üyelik başvurusunda bulunmak için formu doldurun, hemen sizi arayalım.