TIKLA ARA

Saniyeler - Seconds Apart

Telepati yeteneği olan ikizler Seth ve Jonah'ın hikayesi... Seth and Jonah ikiz kardeştir ve tehlikeli bir yetenekleri vardır: Telekinesis.


Saniyeler - Seconds Apart filmini Digiturk Moviemax Premier HD kanalından yüksek görüntü kalitesi ile izleyebilirsiniz.

Saniyeler - Seconds Apart

Saniyeler - Seconds Apart izle

İlk Gösterim tarihi: İyi Geceler - The Good Night filmini 2.5.2014 01:25 - 02:50  Digiturk  Moviemax Premier HD kanalında yüksek görüntü kalitesi ile izleyebilirsiniz.

Saniyeler - Seconds Apart

2010 - ABD Tür : Gerilim , Korku türündeki Saniyeler - Seconds Apart filmin yönetmenliğini Antonio Negret yaptığı Oyuncuların Samantha Droke , Orlando Jones , Courtney J. Clark , Beau Brasso , David Jensen 'ten oluşmaktadır.

Korkunç ikizler... Telepati yeteneği olan ikizler Seth ve Jonah'ın hikayesi... Seth and Jonah ikiz kardeştir ve tehlikeli bir yetenekleri vardır: Telekinesis. Sınıf arkadaşları garip şekilde teker teker ölmeye başlayınca polis onlardan şüphelenir. Fakat aralarında kıskançlık başlayan 2 kardeş sonunda birbirine bile güvenmez hale gelirler. Aralarında korkunç bir savaş başlamak üzeredir....

Samantha Droke Sevilen bir american artisttir.en çok bilinen rolü prenses koruma programındaki rolüdür.selena gomez ve demi lovato en iyi arkadaşlarındandır.zack ve cody güvertede dizisinin 2 bölümünde wanda rolünü almıştır.

Kate Hudson Oscar ödülü adayı olmuştur ve Altın Küre kazanmıştır. Oscar ödüllü oyuncu Goldie Hawn ve müzisyen Bill Hudson'ın kızı olarak 1979 yılında Los Angeles, California'da doğdu. Aktör Oliver Hudson'un kız kardeşidir.

John Vincent Hurt
, İngiliz karakter oyuncusudur. Midnight Express, Alien, The Elephant Man, Nineteen Eighty-Four, Rob Roy, Harry Potter and the Philosopher's Stone, Spaceballs, V for Vendetta, Indiana Jones and the Kingdom of the Crystal Skull ve Hellboy gibi filmlerde rol almıştır. Geceyarısı Ekspresi filmi'ndeki rolü ile Akademi Ödülü adayı olmuştur. Fil Adam filminde ağır makyaj altında oynamıştır.

Peter Sarsgaard
2003 yapımı Shattered Glass filmi ile En İyi Yardımcı Erkek Oyuncu - Sinema dalında Altın Küre'ye aday gösterilmiş, aynı film ile Las Palmas Film Festivali'nde Hayden Christensen ile birlikte En İyi Aktör ödülü kazanmıştır.Ayrıca Stockholm Film Festivali'nde Garden State filmi ile En İyi Aktör ödülü kazanmıştır.

Resimler

Saniyeler - Seconds Apart izle

 

Saniyeler - Seconds Apart izle

 



Kategoriler:

Filmler   |   Diziler  |   Spor Yayınları   |   Çocuk Programları   |   Belgeseller   |   Yaşam ve Eğlence



Kategori: 

Konular: moviemax premier hd, seconds apart konusu, digiturk 2015 filmleri, seconds apart izle, saniyeler izle,

Hızlı Başvuru
Digitürk kampanya ve fiyatları hakkında bilgi almak, yeni üyelik başvurusunda bulunmak için formu doldurun, hemen sizi arayalım.