TIKLA ARA

Savaş Geyikleri - Gentlemen Broncos

Benjamin Purvis kendi halinde bir insanken hayatı yazdığı romanın yazarlar kampında bir fantastik öykücü tarafından çalınmasıyla altüst olmuştur.


Savaş Geyikleri - Gentlemen Broncos filmini Digiturk Moviemax Premier HD kanalından yüksek görüntü kalitesi ile izleyebilirsiniz.

Savaş Geyikleri - Gentlemen Broncos

Savaş Geyikleri - Gentlemen Broncos
 izle

İlk Gösterim tarihi:Savaş Geyikleri - Gentlemen Broncos  filmini  24.11.2014 19:00 - 20:25 Digiturk Moviemax Premier HD kanalında yüksek görüntü kalitesi ile izleyebilirsiniz.

Savaş Geyikleri - Gentlemen Broncos 

2009 - ABD Tür : Komedi türündeki Savaş Geyikleri - Gentlemen Broncos filmin yönetmenliğini Jared Hess yaptığı Oyuncuların Sam Rockwell , Michael Angarano , Suzanne May , Halley Feiffer , Jemaine Clement 'ten oluşmaktadır.

Benjamin Purvis kendi halinde bir insanken hayatı yazdığı romanın yazarlar kampında bir fantastik öykücü tarafından çalınmasıyla altüst olmuştur. Jennifer Coolidge (American Pie) ve Mike White (School of Rock ) bu eğlenceli ve çılgın komedide sizlerle.

Daly City, Kaliforniya, ABD'de 05.11.1968'de doğdu. Boyu 1.75 m. Confessions of a Dangerous Mind (2002) filmiyle ünlenmişti. Eğitimi; J. E. McAteer Lisesi; William Esper aktörlük stüdyosunda 2 yıl çalışmıştı. Annesi ve babası da oyucuydu. Sam iki yaşındayken ailesi New York'a taşındı. Önce Bronx'a sonra da Manhattan'a yerleştiler. Sam 5 yaşına geldiğinde annesi ve babası boşandılar ve babası San Francisco'a taşındı. Sam yazları babasının yanında San Francisco'da, diğer zamanlarda New York'ta annesinin yanında büyüdü. İlk oyunculuk deneyimini 10 yaşındayken, Francis Ford Coppola'nın Clownhouse (1988) Tv dizisinde gerçekleştirmişti. Birkaç Tv dizisinde rol aldıktan sonra, 1994 yılında bir Miller Ice bira reklamında rol alarak ünlenmiş ve sonra sinema dünyasına adım atmıştı. Green Mile, The (1999) ve Galaxy Quest (1999) filmlerinde de rol alan Rockwell, 1999'dan sonra yani, aktörlük kariyerinin 10. yılından sonra, özellikle de Confessions of a Dangerous Mind (2002) filminden sonra başarıya ulaşmış görünmektedir.

Michael Anthony Angarano
, İtalyan kökenli Amerikalı oyuncu. 2005 yılında gösterime giren Sky High (Kahramanlar Okulu) filmi tanınmasına büyük katkı sağlamıştır.1987'da New York'ta doğdu. Star Wars serisinin 4. filminde Anakin Skywalker'ın küçüklüğünü oynamak üzere seçilen adaylardan biriydi, ancak rolü Jake Lloyd'a kaptırdı. 2004'te Kristen Stewart ile Speak filminde oynamıştır. 2008'de ise Jackie Chan ve Jet Li gibi usta isimlerle birlikte Yasak Krallık filminde başrolde yer aldı.

Resimler

Savaş Geyikleri - Gentlemen Broncos izle

 

Savaş Geyikleri - Gentlemen Broncos izle



Kategoriler:

Filmler   |   Diziler  |   Spor Yayınları   |   Çocuk Programları   |   Belgeseller   |   Yaşam ve Eğlence



Kategori: 

Konular: moviemax premier hd, gentlemen broncos konusu, digiturk 2015 filmleri, gentlemen broncos izle, savaş geyikleri izle,

Hızlı Başvuru
Digitürk kampanya ve fiyatları hakkında bilgi almak, yeni üyelik başvurusunda bulunmak için formu doldurun, hemen sizi arayalım.