TIKLA ARA

Sert Ol - Get Hard

Çok zengin olan James King dolandırıcılıktan dolayı San Quentin hapishanesine doğru yola çıkarken, parmaklıklar ardına girmeden önce onu hazırlaması için Darnell Lewis'e başvurur.


Sert Ol - Get Hard filmini Digiturk Salon1 kanalından yüksek görüntü kalitesi ile izleyebilirsiniz.

Sert Ol - Get Hard

Sert Ol - Get Hard izle

İlk Gösterim tarihi: Kazanma Zamanı Sert Ol - Get Hard filmini 24.8.2015 08:00 - 09:37 tarihinde Digiturk Salon1 kanalında yüksek görüntü kalitesi ile izleyebilirsiniz.

Sert Ol - Get Hard

2015 - ABD Komedi Sert Ol - Get Hard filmin yönetmenliğini Etan Cohen yaptığı Oyuncuların Will Ferrell, Kevin Hart, T.I., Alison Brie, Eli Jane Senaryo : Ian Roberts , Jay Martel'ten oluşmaktadır.

Çok zengin olan James King dolandırıcılıktan dolayı San Quentin hapishanesine doğru yola çıkarken, parmaklıklar ardına girmeden önce onu hazırlaması için Darnell Lewis'e başvurur.

John William "Will" Ferrell, Amerikalı aktör ve yazar. 1990'lı yılların ortalarında NBC kanalının komedi skeçlerinden olan Saturday Night Live şovla birlikte ilk kez televizyon karşısına çıktı. Daha sonra Old School, Elf, Anchorman, Talladega Nights, Stranger than Fiction, Blades of Glory, Semi-Pro, Step Brothers ve Other Guys gibi komedi filmlerinde yer aldı. Bu filmlerin haricinde, 1990 ve 2000'li yılların en ünlü Hollywood komedyenlerinin yer aldığı Frat Pack ismili bir grupta yer aldı. Bu grupta Jack Black, Ben Stiller, Steve Carell ve Vince Vaughn gibi isimler yer almıştır.

Kevin Hart
, Amerikalı aktör ve komedyen. Philadelphia'da doğup büyüyen Hart, kariyerine kulüplerde çıkarak amtör bir şekilde komedyenlik yaparak başlamıştır. Daha sonra Judd Apatow'un Undeclared isimli dizinin oyuncu kadrosuna dahil edilmiştir. Bu dizinin sadece bir sezonunda yer aldıktan sonra kendisini Paper Soldiers, Scary Movie 3, Along Came Polly ve Soul Plane gibi filmlerde bulmuştur.

Clifford Joseph Harris
,Jr. 25 Eylül 1980 doğumlu sahne adıyla T.I veya T.I.P Amerikalı rapçi, söz yazarı, yapımcı, oyuncu, Grand Hustle Records şirketinin genel müdürü.

Alison Brie Schermerhorn
, ABD'li aktris. Mad Men dizisindeki Annie Edison ve Community dizisindeki Trudy Campbell rolleriyle hatırlanmaktadır.Brie, Pasadena, Kaliforniya'da doğdu. Annesi Joanne kar amacı gütmeyen bir kurumda çalışıyordu, babası Charles Terry ise müzisyendi. Brie küçükken anne ve babası ayrıldı. 2005'te California Institute of the Arts'tan tiyatro dalında mezun oldu.

Resimler

Sert Ol - Get Hard izle

Sert Ol - Get Hard izle

Fragman İzle




Kategoriler:

Filmler   |   Diziler  |   Spor Yayınları   |   Çocuk Programları   |   Belgeseller   |   Yaşam ve Eğlence



Kategori: 

Konular: sinema tv, get hard konusu, digiturk 2016 filmleri, get hard izle, sert ol izle,

Hızlı Başvuru
Digitürk kampanya ve fiyatları hakkında bilgi almak, yeni üyelik başvurusunda bulunmak için formu doldurun, hemen sizi arayalım.