TIKLA ARA

Sicario

Amerika Birleşik Devletleri ile Meksika arasındaki tehlikeli sınır bölgesinde görev yapan idealist bir FBI ajanı olan Kate Macer.


Sicario filmini Salon 1 Oscars HD kanalından yüksek görüntü kalitesi ile izleyebilirsiniz.

Sicario

Sicario izle

İlk Gösterim tarihi: Sicario filmini 1 Mart 2016 Salı 08:00 tarihinde Digiturk Salon 1 Oscars HD kanalında yüksek görüntü kalitesi ile izleyebilirsiniz.

Sicario

2015 - ABD Aksiyon, Dram, Gizem, Suç Sicario filmin yönetmenliğini Denis Villeneuve yaptığı Oyuncuların Emily Blunt, Benicio Del Toro, Josh Brolin, Jon Bernthal, Jeffrey Donovan'ten oluşmaktadır.

Amerika Birleşik Devletleri ile Meksika arasındaki tehlikeli sınır bölgesinde görev yapan idealist bir FBI ajanı olan Kate Macer (Emily Blunt), bu bölgede hakimiyet kurmuş çok güçlü uyuşturucu çeteleri arasındaki savaşın ortasında kalacaktır.

Emily Olivia Leah Blunt
, Altın Küre ödülllü İngiliz aktris. My Summer of Love ve The Devil Wears Prada filmleri ile tanınır. 2007 Altın Küre ödüllerinde TV dalında Yardımcı Kadın Oyuncu ödülünü BBC'nin TV filmi Gideon's Daughter ile kazanmış ve aynı yıl Sinema dalındaki Yardımcı Kadın Oyuncu ödülüne The Devil Wears Prada filmi ile aday gösterilmiştir.

Babası Gustavo
ve annesi Fausta Sanchez Del Toro. Her ikisi de avukat. Porto Riko'da doğan Benicio'nun çocukluğu Santurce'de geçer. 9 yaşındayken annesi ölür. Bu olayın ardından babası Pennsylvania'daki çiftliklerine geri döner. Benico 13 yaşına geldiğinde Pennsylvania'da yatılı okula gönderilir. İyi bir basketball oyuncusudur ve sahne sanatları onu cezbetmektedir.80'li yılların sonlarına doğru popüler bir tv dizisi olan Miami Vice' da rol alır. Ardından NBC'nin mini dizisi olan Drug Wars: The Camarena Story' gelir.

James Brolin
'in oğludur.1988-1992 yılları arasında Alice Adair ile evli kalmıştır. 2004'den bu yana oyuncu Diane Lane ile evlidir.

Burn Notice
dizisinin başrolünde oynayan 1968 doğumlu aktör, eleştirmenler tarafından çok başarılı bulunuyor rolü gereği sık sık farklı aksanlarda ve dillerde konuşan ve bunu da başarılı bir şekilde icra eden aktör, Law & Order dizisindeki rolüylede isminden duyurdu.

Resimler

Sicario izle

Sicario izle

Fragman İzle




Kategoriler:

Filmler   |   Diziler  |   Spor Yayınları   |   Çocuk Programları   |   Belgeseller   |   Yaşam ve Eğlence



Kategori: 

Konular: salon 1 oscars hd, sicario konusu, digiturk 2017 izle, sicario oyuncuları, sicario izle,

Hızlı Başvuru
Digitürk kampanya ve fiyatları hakkında bilgi almak, yeni üyelik başvurusunda bulunmak için formu doldurun, hemen sizi arayalım.