TIKLA ARA

Sığınak - Safehouse

Matt Weston, Cape Town kentinde, düzenli ama sıradan bir hayatı olan genç bir CIA ajanıdır. 1 seneyi aşkındır görevli olduğu merkezde dört duvar arasına kısılmış biçimde, saha tecrübesi edinemeden zaman geçirmektedir.


Sığınak - Safehouse filmini Digiturk Moviemax Speed kanalından yüksek görüntü kalitesi ile izleyebilirsiniz.

Sığınak - Safehouse

Sığınak - Safehouse izle

İlk Gösterim tarihi: Sığınak - Safehouse filmini 12.3.2014 Digiturk  Moviemax Speed kanalında yüksek görüntü kalitesi ile izleyebilirsiniz.

Sığınak - Safehouse, Konusu

2012 - ABD , GüneyAfrika Tür : Aksiyon , Gerilim , Gizem , Korku türündeki Sığınak - Safehouse filmin yönetmenliğini Daniel Espinosa yaptığı Oyuncuların Denzel Washington , Ryan Reynolds , Vera Farmiga , Robert Patrick , Brendan Gleeson'ten oluşmaktadır.

Matt Weston, Cape Town kentinde, düzenli ama sıradan bir hayatı olan genç bir CIA ajanıdır. 1 seneyi aşkındır görevli olduğu merkezde dört duvar arasına kısılmış biçimde, saha tecrübesi edinemeden zaman geçirmektedir. Kendini kanıtlayacağı bir görevi dört gözle beklerken, karşısında on yıldır kaçak olan eski CIA ajanı Tobin Frost'u bulur. Frost istihbarat biriminin en ünlü operasyon adamlarından biriyken, CIA'ye sırt çevirmiş ve para karşılığı orduya ait gizli sırları, dosyaları rakip ülkelere satmaya başlamıştır. Hatta Kuzey Kore'nin Amerika'ya karşı elinin güçlenmesinde büyük rol oynamıştır. Şimdi yakalanan Frost, Weston'ın çalıştığı ve "safe house" olarak adlandırılan merkezde sorguya çekilir fakat en güvenli olması beklenen bu bölge, beklenmedik biçimde paralı askerler tarafından basılır. Canlarını son anda kurtaran yeni ikili kendilerini kimin öldürmek istediğini buluncaya kadar en güvenli ve güvenilir yere kaçmak zorundadır.

Denzel Washington 28 Aralık 1954'te rahip bir babanın ve güzellik uzmanı bir annenin ortanca çocugu olarak New York'ta dünyaya geldi. Liseyi bitirdikten sonra Fordham Üniversitesi'nin Gazetecilik Bölümü'ne devam etti. İlk aktörlük deneyimlerini okul sıralarında rol aldığı öğrenci dramlarında edindi. Mezun olduktan sonra San Francisco'ya taşındı. Amerikan Tiyatro Konservatuari'na kaydını yaptırdı. Fakat bir yil sonra aktör olarak is aramak amaciyla konservatuar öğrenimini yarıda bıraktı. Oyunculuk yeteneği vardı. Ama o yeteneğine cinsel çekiciliğini de katarak televizyon dizilerinde küçük roller kapmayı başardı.

Ryan Reynolds Kanadalı dizi ve sinema oyuncusu. Ünlü aktris Scarlett Johansson'la 2008 yılından beri evliydi ancak Ocak 2011'de boşandılar.

Vera Ann Farmiga, Ukrayna asıllı Amerikalı aktrist. Köstebek, Aklı Havada ve Evdeki Düşman filmleriyle tanınmaktadır.
1973'te New Jersey'de doğdu.


IMDB Puanı:3.4/10 (341kişi oy verdi.)

Resimler

Düğün Çılgınlığı - Wedding Daze izle

 

Düğün Çılgınlığı - Wedding Daze izle

 

 Fragman İzle






Kategoriler:

Filmler   |   Diziler  |   Spor Yayınları   |   Çocuk Programları   |   Belgeseller   |   Yaşam ve Eğlence



Kategori: 

Konular: digiturk korku filmleri, safehouse izle, moviemax speed izle, safehouse konusu, sığınak izle,

Hızlı Başvuru
Digitürk kampanya ve fiyatları hakkında bilgi almak, yeni üyelik başvurusunda bulunmak için formu doldurun, hemen sizi arayalım.