TIKLA ARA

Sihirli Orman - Into The Woods

Eskiden beri dilden dile gelmiş sonu mutlu biten masaların bir filmde toplanması ve bu iyi karakterleri cadının eğitiminden geçmesi filmi farklı bir boyuta taşıyor.


Sihirli Orman - Into The Woods filmini Digiturk Salon1 kanalından yüksek görüntü kalitesi ile izleyebilirsiniz.

Sihirli Orman - Into The Woods

Sihirli Orman - Into The Woods izle

İlk Gösterim tarihi: Kazanma Zamanı Sihirli Orman - Into The Woods filmini tarihinde Digiturk Salon1 kanalında yüksek görüntü kalitesi ile izleyebilirsiniz.

Sihirli Orman - Into The Woods

2014 - ABD Fantastik, Komedi, Müzikal Sihirli Orman - Into The Woods filmin yönetmenliğini Rob Marshall yaptığı Oyuncuların Johnny Depp, Emily Blunt, Meryl Streep, Anna Kendrick, Chris Pine'ten oluşmaktadır.

Eskiden beri dilden dile gelmiş sonu mutlu biten masaların bir filmde toplanması ve bu iyi karakterleri cadının eğitiminden gecemsi filimi farklı bir boyuta taşıyor. Klasik Grimm karakterlerini farklı bir tarzda ve üstelik müzikal türünde beyazperdeye taşıyan film, bir cadı tarafından lanetlenen bir fırıncı ve eşinin hikayesini klasik masallarla bağlıyor.

John Christopher Depp
, bilinen adıyla Johnny Depp, Amerikalı aktör. Özellikle Tim Burton'la birlikte yaptığı çalışmalarla ve Karayip Korsanları film serisindeki Kaptan Jack Sparrow karakterini canlandırmasıyla tanınmaktadır.
9 Haziran 1963'te Owensboro, Kentucky'de doğdu.

Emily Olivia L. Blunt
(23 Şubat 1983) Altın Küre ödülllü İngiliz aktris. My Summer of Love ve The Devil Wears Prada filmleri ile tanınır. 2007 Altın Küre ödüllerinde TV dalında Yardımcı Kadın Oyuncu ödülünü BBC'nin TV filmi Gideon's Daughter ile kazanmış ve aynı yıl Sinema dalındaki Yardımcı Kadın Oyuncu ödülüne The Devil Wears Prada filmi ile aday gösterilmiştir.

Mary Louise Streep
, 1949 doğumlu Amerikalı oyuncu. Hem tiyatroda, hem televizyon yapımlarında hem de sinema başyapıtlarında rol alan Streep, 3 kez Oskar Ödülü'ne layık görüldü, 17 adaylıkla da Oscar'a en çok aday olan oyuncu olma ünvanını taşıyor. Ayrıca BAFTA, Altın Küre, Altın Palimye gibi ödülleri sayısız kez kazandı. Gelmiş geçmiş en yetenekli aktrislerden biri olarak görülüyor.

Christopher Whitelaw Pine
, ABD'li sinema oyuncusu. Chris Pine Mayıs 2009'da gösterime giren Star Trek filminde Kaptan Kirk rolünü oynamıştır. Daha sonra filmin devamı olan Star Trek Into Darkness'da yer almıştır. 15'in üzeri filmde yer alan ünlü oyuncu including: The Princess Diaries 2: Royal Engagement (2004), Just My Luck (2006), Smokin' Aces (2007), Unstoppable (2010), This Means War (2012), ve Rise of the Guardians (2012) gibi filmlerde yer almıştır.

Resimler

Sihirli Orman - Into The Woods izle

Sihirli Orman - Into The Woods izle

Fragman İzle




Kategoriler:

Filmler   |   Diziler  |   Spor Yayınları   |   Çocuk Programları   |   Belgeseller   |   Yaşam ve Eğlence



Kategori: 

Konular: salon 1 izle, into the woods konusu, digiturk 2016 filmleri, into the woods izle, sihirli orman izle,

Hızlı Başvuru
Digitürk kampanya ve fiyatları hakkında bilgi almak, yeni üyelik başvurusunda bulunmak için formu doldurun, hemen sizi arayalım.