TIKLA ARA

Sislerin İçinden - In The Electric Mist

Katrina kasırgası sonrası New Orleans'ta bir dizi seri cinayet işlenmiştir.


Sislerin İçinden - In The Electric Mistfilmini Digitur Moviemax Stars HD kanalından yüksek görüntü kalitesiyle izleyebilirsiniz.

Sislerin İçinden - In The Electric Mist

Sislerin İçinden - In The Electric Mist izle

İlk Gösterim tarihi:Sislerin İçinden - In The Electric Mist  24.1.2014 02:50 - 04:43 Moviemax Stars HD kanalında izleyebilirsiniz.

Sislerin İçinden - In The Electric Mist

2008 - ABD , Fransa Tür : Dram , Gerilim , Gizem , Suç türündedir.Sislerin İçinden - In The Electric Mist filmin yönetmenliğini Bertrand Tavernier  yapmaktadır.Film oyuncularını Tommy Lee Jones , Peter Sarsgaard , John Goodman , Mary Steenburgen , Kelly Macdonald oluşmaktadır. 

Dedektif Dave Robicheaux, bir dizi cinayetin arkasındaki sırrı aralamaya çalışırken; film yapımcısı gangster Balboni'nin olaylarla bağlantısı olduğunu anlar. Dedektif, güneyde yaşayan bir komutanın yardımıyla ölenlerin gizemi de aralanacaktır.

Tommy Lee Jones (15 Eylül 1946), Akademi Ödülü, Altın Küre Ödülü, Emmy Ödülü ve Sinema Oyuncuları Derneği Ödülü kazanmış ABD'li aktör ve yönetmendir. Anne ve babası Libya'ya gittikten sonra Dallas'ta bir hazırlık kursuna katılan Jones, burada sinema oyuncusu olmayı kararlaştırdı. Okulundaki tiyatro programı sayesinde, oyunculuğa iyice alıştı. Üniversite yıllarında da tiyatroya devam eden Jones, mezun olduktan sonra New York'a taşındı. Sinemadaki ilk rolünü Aşk Hikayesi (1970) filmi ile elde etti ve One Life to Live isimli bir televizyon dizisinde çalıştı.

Peter Sarsgaard
2003 yapımı Shattered Glass filmi ile En İyi Yardımcı Erkek Oyuncu - Sinema dalında Altın Küre'ye aday gösterilmiş, aynı film ile Las Palmas Film Festivali'nde Hayden Christensen ile birlikte En İyi Aktör ödülü kazanmıştır.Ayrıca Stockholm Film Festivali'nde Garden State filmi ile En İyi Aktör ödülü kazanmıştır.Aktris Maggie Gyllenhaal ile 2002 yılından beri beraberdir.Nisan 2006'da nişanlanmışlar ,kızları Ramona Sarsgaard ise 3 Ekim 2006'da Brooklyn, NY'da doğmuştur.

John Goodman
Altın Küre ve Emmy ödüllerine sahi John Goodman, St. Louis'in Missouri şehrinde dünyaya gelmiştir. 1980 yılından itibaren sinema ve televiyon projelerinden yer almaktadır. 1988 - 1997 yılları arasında televizyonlarda yayınlanan Roseanne isimli dizide yer alan oyuncu, bu dizideki

IMDB Puanı: 6,1/10 (‎10.780 oy verdi.)

Resimler

Sislerin İçinden - In The Electric Mist izle

Sislerin İçinden - In The Electric Mist izle

Fragman İzle





Kategoriler:

Filmler   |   Diziler  |   Spor Yayınları   |   Çocuk Programları   |   Belgeseller   |   Yaşam ve Eğlence



Kategori: 

Konular: moviemax stars hd, in the electric mist izle, digiturk 2014 filmleri, in the electric mist konusu, sislerin içinden izle,

Hızlı Başvuru
Digitürk kampanya ve fiyatları hakkında bilgi almak, yeni üyelik başvurusunda bulunmak için formu doldurun, hemen sizi arayalım.