TIKLA ARA

Son Kalan - Lone Survivor

Gerçek bir olaydan sinemalara uyarlanan filmde Red Wing Operasyonu adı verilen bir görevle birlikte dört kişilik Amerikan SEAL ekibi, Taliban lideri Admad Shad'ı ölü ya da diri ele geçirmek için Afganistan'ın Kunar bölgesine gönderilirler.


Son Kalan - Lone Survivor filmini Digiturk Moviemax Festival HD kanalından yüksek görüntü kalitesi ile izleyebilirsiniz.

Son Kalan - Lone Survivor

Son Kalan - Lone Survivor izle

İlk Gösterim tarihi: Son Kalan - Lone Survivor filmini  12.09.2014 21:01 - 22:26 Digiturk  Moviemax Festival HD kanalında yüksek görüntü kalitesi ile izleyebilirsiniz.

Son Kalan - Lone Survivor

2013 - ABD Tür : Aksiyon , Dram , Gerilim türündeki Son Kalan - Lone Survivorfilmin yönetmenliğini Peter Berg yaptığı Oyuncuların Mark Wahlberg , Eric Bana , Emile Hirsch , Ben Foster , Taylor Kitsch'ten oluşmaktadır.

Gerçek bir olaydan sinemalara uyarlanan filmde Red Wing Operasyonu adı verilen bir görevle birlikte dört kişilik Amerikan SEAL ekibi, Taliban lideri Admad Shad'ı ölü ya da diri ele geçirmek için Afganistan'ın Kunar bölgesine gönderilirler. Ancak operasyon sırasında dört kişilik ekipten üçü yaralanır ve aralarından sadece Marcus Luttrell kurtulur. Marcus her ne kadar köylülerin evine sığınmış olsada, geride bıraktığı arkadaşlarının düşüncesi ona ağır gelmeye başlayacaktır.

Mark Wahlberg Sorunlu bir çocukluk geçiren Wahlberg 9 kardeşli bir ailede büyüdü. 16 yaşında okulu terkeden Mark bilimum ufak çapta suçlar işledi. Birkaç ufak işte çalıştıktan sonra ağabeyi Donnie Wahlberg ile New Kids on the Block adlı müzik grubuna katıldı. Grup ünlendikten sonra dağıldı, Wahlberg ise Marky Mark and the Funky Bunch adlı kendi grubunu kurdu. Calvin Klein'ın iç çamaşırları reklamlarında ünü perçinlenenince soluğu sinemalarda aldı. 1993'de Hal Hartley'in yönettiği The Substitute adlı filmde oynadı. Film gişede ve eleştirmenlerin gözünde pek başarılı olamasa da Danny DeVito ile Renaissance Man adlı çalışmada rol almasını sağladı.

Eric Banadinovich, bilinen adıyla Eric Bana, Hırvat kökenli Avustralyalı aktör. 2003 yapımı Hulk filmindeki Bruce Banner ve 2004 yapımı Truva (Troy) filmindeki Hector rolüyle hatırlanmaktadır.Bana, 1968'de Melbourne'de doğdu. Babası bir nakliyat şirketinde çalışıyordu, annesi ise kuafördü. Mel Gibson'ın Mad Max filmiyle aktörlüğe merak sardı, ancak bu konuda herhangi bir eğitim almadı. Melbourne'de Castle Otelinde barmenlik yaparken, stand up gösterileri yapmaya başladı. 2000 yılında oynadığı Chopper filmindeki Chopper Read rolüyle tüm dikkatleri üzerine çekti.

Resimler

Son Kalan - Lone Survivor izle

 

Son Kalan - Lone Survivor izle

 

 Fragman İzle








Kategoriler:

Filmler   |   Diziler  |   Spor Yayınları   |   Çocuk Programları   |   Belgeseller   |   Yaşam ve Eğlence



Kategori: 

Konular: moviemax festival hd, lone survivor konusu, digiturk 2015 filmleri, lone survivor izle, son kalan izle,

Hızlı Başvuru
Digitürk kampanya ve fiyatları hakkında bilgi almak, yeni üyelik başvurusunda bulunmak için formu doldurun, hemen sizi arayalım.