TIKLA ARA

Son Kurgu - The Final Cut

Robin Williams, insanlara hafıza çipi takılan bir dünyada, insanların kaydedilmiş hatıralarına son montajı yapan kişilerden biridir ve piyasanın en iyilerindendir.


Son Kurgu - The Final Cut filmini Digitur Moviemax Stars HD kanalından yüksek görüntü kalitesiyle izleyebilirsiniz.

Son Kurgu - The Final Cut

Son Kurgu - The Final Cut izle

İlk Gösterim tarihi:Son Kurgu - The Final Cut 10.2.2014  Moviemax Stars HD kanalında izleyebilirsiniz.

Son Kurgu - The Final Cut

2004 - Almanya , ABD , Kanada Tür : Bilim Kurgu , Gerilim türündedir.Son Kurgu - The Final Cut filmin yönetmenliğini Omar Naim yapmaktadır.Film oyuncularını Robin Williams , Jim Caviezel , Mira Sorvino , Genevieve Buechner , Brendan Fletcher oluşmaktadır. 

Robin Williams, insanlara hafıza çipi takılan bir dünyada, insanların kaydedilmiş hatıralarına son montajı yapan kişilerden biridir ve piyasanın en iyilerindendir. Çalıştığı şirketin yöneticilerinden biri ölünce onun hafızasının montajını yapma işi de yine kendisine verilir. Bu görevle birlikte, hayatında gerilimle dolu bir takip başlar.

Robin Williams üniversitede Siyaset Bilimi okudu. Üniversiteden mezun olduktan sonra gece kulüplerinde gösteriler yaptı. Sinema sektörüne buradan geçti. Sahne hayatı boyunca 3 Grammy ödülü aldı. 1987'de çevirdiği Günaydın Vietnam filminde bir ordu radyo muhabirini canlandırdığı rolüyle ün kazandı.

James Patrick Caviezel
Jr, kısaca Jim Caviezel, ABD'li aktör. 1998 yapımı İnce Kırmızı Hat filmindeki Çavuş Witt, 2004 yapımı Passion of the Christ filmindeki İsa ve 2011'de yayınlanmaya başlanan Person of Interest dizisindeki John Reese rolleriyle hatırlanmaktadır.26 Eylül 1968'de Mt. Vernon, Washington'da doğdu. 3'ü kız 1'i erkek olmak üzere 4 kardeşi vardır. Oldukça muhafazakar Katolik bir ailede büyüdü.

Rendan Fletcher (15 Aralık 1981 doğumlu), Kanadalı actor.Fletcher Comox Valley, British Columbia'da doğdu ve ortaokul Lake Trail de Courtenay gitti, İngiliz Columbia.His ilk oyunculuk 1996 yılında CBC televizyon filmi Little oldu Suçlular, onu Leo Ödülü kazandırdı. Onun filmleri Tideland, Freddy vs Jason, Ginger oturana Geri, Ginger snaps 2 içermektedir: Unleashed, Anatomy of a Hate Crime, Five Senses, Air Bud, Onsekiz, Paper Moon Affair ve Hukuk Kutuları ile. Ayrıca Adventures Shirley Holmes birinde, Stirling Patterson (kullanıcı adı: Stink) oynadı Eric Anderson gibi Caitlin's Way belirdi ve Max gibi Supernatural bölümde "Nightmare" ve o sezon belirdi 8 bölüm 'Adaletsizlik' Smallville of Parazit olarak.

IMDB Puanı: 6,2/10 (21.567 oy verdi.)

Resimler

Son Kurgu - The Final Cut izle

Son Kurgu - The Final Cut izle

Fragman İzle





Kategoriler:

Filmler   |   Diziler  |   Spor Yayınları   |   Çocuk Programları   |   Belgeseller   |   Yaşam ve Eğlence



Kategori: 

Konular: moviemax stars hd, the final cut izle, digiturk 2014 filmleri, the final cut konusu, son kurgu izle,

Hızlı Başvuru
Digitürk kampanya ve fiyatları hakkında bilgi almak, yeni üyelik başvurusunda bulunmak için formu doldurun, hemen sizi arayalım.