TIKLA ARA

Spiderwick Günceleri - The Spiderwick Chronicles

Mutlu bir çiftin daha yeni taşındıkları evin geçmişte yaşadığı araştırmaları konu alan filmi ailecek izleyebilirsiniz.


Spiderwick Günceleri - The Spiderwick Chronicles filmini Digiturk Moviemax Family HD kanalından yüksek görüntü kalitesi ile izleyebilirsiniz.

The Spiderwick Chronicles Spiderwick Günceleri

The Spiderwick Chronicles Spiderwick Günceleri   izle

İlk Gösterim tarihi:The Spiderwick Chronicles Spiderwick Günceleri   filmini  Digiturk Moviemax Family HD kanalında yüksek görüntü kalitesi ile izleyebilirsiniz.

Spiderwick Günceleri - The Spiderwick Chronicles  

2008 - ABD Tür : Aile , Fantastik , Macera türündeki The Spiderwick Chronicles Spiderwick Günceleri  filmin yönetmenliğini Mark Waters yaptığı Oyuncuların Freddie Highmore , Mary-Louise Parker , Nick Nolte , Sarah Bolger , David Strathairn'ten oluşmaktadır.

İkiz kardeş olan Jared ve Simon ile birlikte ablaları Mallory, New England'daki Spiderwick kasabasına yerleşirler. Fakat kasaba onların beklediği gibi değildir. Eskimiş bir yerleşim merkezi olan ve burada yapacak birşeyleri olmadığını düşünen ikiz kardeşler ve ablaları, bir müddet sonra etraflarının periler ile kaplı olduğunu farkederler. Fakat periler harici birçok fantastik kahraman da yaşamlarına girecektir

Resimler

The Spiderwick Chronicles Spiderwick Günceleri   izle

 

The Spiderwick Chronicles Spiderwick Günceleri   izle

 

 Fragman İzle







Kategoriler:

Filmler   |   Diziler  |   Spor Yayınları   |   Çocuk Programları   |   Belgeseller   |   Yaşam ve Eğlence



Kategori: 

Konular: moviemax family hd, the spiderwick chronicles konusu, digiturk 2015 filmleri, the spiderwick chronicles izle, spiderwick günceleri izle,

Hızlı Başvuru
Digitürk kampanya ve fiyatları hakkında bilgi almak, yeni üyelik başvurusunda bulunmak için formu doldurun, hemen sizi arayalım.