TIKLA ARA

Sürpriz Damatlar - Serial Bad Weddings

Katolik olan çiftin 4 kızları vardır ve bunlardan ilk üçü, farklı din ve kültürlerden gelen damatlarla evlenmiştir.


Sürpriz Damatlar - Serial Bad Weddings filmini Moviemax Festival HD  kanalından yüksek görüntü kalitesi ile izleyebilirsiniz.

Sürpriz Damatlar - Serial Bad Weddings

Ay Macerası - Capture the Flag izle

İlk Gösterim tarihi: Sürpriz Damatlar - Serial Bad Weddings filmini 25.5.2016 18:46 - 20:29 tarihinde Digiturk Moviemax Festival HD kanalında yüksek görüntü kalitesi ile izleyebilirsiniz.

Sürpriz Damatlar - Serial Bad Weddings

2014 - Fransa Komedi Sürpriz Damatlar - Serial Bad Weddings filmin yönetmenliğini Philippe de Chauveron yaptığı. Oyuncuların Christian Clavier, Frédérique Bel, Frédéric Chau, Chantal Lauby, Ary Abittan'ten oluşmaktadır.

Marie ve Claude Verneuil çifti iyi eğitimli, itibarlı, ideal bir çifttir. Koyu Katolik olan çiftin 4 kız çocuğu vardır ve bunlardan ilk üçü, farklı din ve kültürlerden gelen damatlarla evlenmiştir. Biri Müslüman, biri Yahudi, biri de bir Uzakdoğulu ile evlenmiştir. 4. kızları Laure bir Katolik ile evleneceğini bildirir, ancak bu damat adayı da Afrika kökenlidir. Baba Claude, artık bu işe bir dur demenin zamanı geldiğini düşünerek harekete geçer.

Russell Ira Crowe
, Yeni Zelanda doğumlu aktör. LA Confidential, Gladyatör, Akıl Oyunları, Cinderella Man, Body of Lies ve Nuh Büyük Tufan gibi çok önemli filmlerde oynamıştır.
1964'te Yeni Zelanda'nın başkenti Wellington'da doğan Crowe'un annesi Jocelyn ve babası John Alexander yemek şirketi işindeydi. 4 yaşında ailesiyle Sydney'e göç etti. Oyunculuğa küçük yaşlarda küçük rollerle burada başladı. 14 yaşında tekrar Yeni Zelanda'ya döndü, ancak aktörlük hayalleriyle lisedeyken okulu bıraktı.

Ryan Gosling
1980 yılında Ontario, Kanada'da doğan Ryan Gosling, 12 yaşındayken 'The Mickey Mouse Club' adlı dizideki başarılı performansıyla dikkatleri üzerine topladı. Ardından 'Breaker High' , 'Young Hercules gibi dizilerde oynadı.Sinemada genç bir yahudiyi canlandırdığı 'The Believer' adlı filmiyle tanındı.Denzel Washington ile birlikte 'Remember the Titans, Sandra Bullock ve Ben Chaplin 'Murder By Numbers son dönemlerde rol aldığı filmlerdir...

Kimila Ann Basinger
, ya da sinema dünyasındakı ismiyle Kim Basinger, 8 Aralık 1953 tarihinde A.B.D., Georgia, Athens'de dünyaya geldi. Babası Don Basinger, büyük bir orkestranın müzisyeni, annesi Ann ise aktris ve mankendir. İki erkek (Mick ve Skip) ve iki kız kardeşi vardır.

Matthew Staton Bomer
11 Ekim 1977 yılında Spring,Texas'ta dünyaya gelmiştir. Babası eski amerikan futbolu oyuncularından John Bomer, annesi ise Sissi Bomer'dir. Neill ve Megan adında iki kardeşi vardır.Bomer, 2001 yılında Amerika'nın en iyi okullarından biri olan Pittsburgh, Pennsylvania'daki Carnegie Mellon Üniversitesi'nin güzel sanatlar fakültesinden mezun olmuştur. 2004-2005 yılları arasında North Shore adlı dizide, 2005 yılında Jodie Foster'in başrolde olduğu Flight Plan adlı filmde boy göstermiştir.

Resimler

Sürpriz Damatlar - Serial Bad Weddings izle

Sürpriz Damatlar - Serial Bad Weddings izle

Fragman İzle



Kategoriler:

Filmler   |   Diziler  |   Spor Yayınları   |   Çocuk Programları   |   Belgeseller   |   Yaşam ve Eğlence



Kategori: 

Konular: bein movies festival, serial bad weddings izle, digiturk 2017 izle, serial bad weddings konusu, sürpriz damatlar izle,

Hızlı Başvuru
Digitürk kampanya ve fiyatları hakkında bilgi almak, yeni üyelik başvurusunda bulunmak için formu doldurun, hemen sizi arayalım.