TIKLA ARA

Takip: İstanbul - Taken 2

İstanbul'da büyük macera! Kahramanımız Bryan Mills ve karısının İstanbul'da rehin alınmasıyla start alan müthiş bir serüven...


Takip: İstanbul - Taken 2 filmini Digiturk Moviemax Premier HD kanalından yüksek görüntü kalitesi ile izleyebilirsiniz.

Takip: İstanbul - Taken 2

Takip: İstanbul - Taken 2 izle

İlk Gösterim tarihi: Takip: İstanbul - Taken 2 filmini 17.3.2014 10:05 - 11:36 Digiturk  Moviemax Premier HD kanalında yüksek görüntü kalitesi ile izleyebilirsiniz.

Takip: İstanbul - Taken 2, Konusu

2012 - Fransa Tür : Aksiyon , Dram , Gerilim , Suç türündeki Takip: İstanbul - Taken 2 filmin yönetmenliğini Olivier Megaton yaptığı Oyuncuların Liam Neeson , Maggie Grace , Famke Janssen , Rade Serbedzija , Luke Grimes'ten oluşmaktadır.

İlk filmde Liam Neeson'ın kızını kaçıran ve yine Neeson tarafından öldürülen çete elemanlarından birinin babası, bu sefer intikam için Neeson'ın İstanbul'da tatil yapan karısını kaçırıyor. Emekli CIA ajanı Bryan Mills de bu sefer kızının yardımıyla bunu yapanları tek tek avlayacak...

Liam John Neeson, Britanya İmparatorluğu Nişanı'na sahip Akademi Ödüllü adayı ve İrlandalı sinema oyuncusu. En bilinen rolü Schindler'in Listesi filmindeki Oscar Schindler rolüdür. 1993 Schindler'in Listesi filmindeki En İyi Erkek Oyuncu Oscarına aday gösterilmiştir.

Grace, Worthington, Ohio'da doğdu. Fakat şu anda Los Angeles'da yaşamaktadır.Grace ekranlarda ilk kez haftalık bir internet yapımı olan Rachel's Room adlı programda göründü. Program, Sony'e ait olan ScreenBlast adlı internet sitesinde 2001-2002 yıllarında yayınlandı. Ardından 2002'de kariyerine 'Murder in Greenwich' ve 'Shop Club' adlı filmlerde başrol oynayarak devam etti. 2003 yılında '12 Mile Road' adlı filmde Tom Selleck ve Wendy Crewson'un sorunlu kızını canlandırdı.

Resimler

Takip: İstanbul - Taken 2 izle

 

Takip: İstanbul - Taken 2 izle

 

 Fragman İzle






Kategoriler:

Filmler   |   Diziler  |   Spor Yayınları   |   Çocuk Programları   |   Belgeseller   |   Yaşam ve Eğlence



Kategori: 

Konular: moviemax premier hd, taken 2 konusu, digiturk 2015 filmleri, taken 2 izle, takip: istanbul izle,

Hızlı Başvuru
Digitürk kampanya ve fiyatları hakkında bilgi almak, yeni üyelik başvurusunda bulunmak için formu doldurun, hemen sizi arayalım.