TIKLA ARA

Talihsiz Düşes - The Duchess

Başrollerini Keira Knighyley ve Ralph Fiennes'ın paylaştığı "The Duchess" 18.yüzyılda yaşayan bir düşesin çalkantılı yaşantısını gözler önüne seriyor.


Talihsiz Düşes - The Duchess filmini Digiturk Moviemax Stars HD kanalından yüksek görüntü kalitesi ile izleyebilirsiniz.

Talihsiz Düşes - The Duchess

Talihsiz Düşes - The Duchess izle

İlk Gösterim tarihi: Talihsiz Düşes - The Duchess filmini  Digiturk 24 Cumartesi 21:15 Moviemax Stars HD kanalında yüksek görüntü kalitesi ile izleyebilirsiniz.

Talihsiz Düşes - The Duchess

2008 - ABD , İngiltere , İtalya , Fransa Biyografi , Dram , Tarih türündeki Talihsiz Düşes - The Duchess filmin yönetmenliğini Saul Dibb yaptığı Oyuncuların Keira Knightley , Ralph Fiennes , Dominic Cooper , Hayley Atwell , Charlotte Rampling'ten oluşmaktadır.

Başrollerini Keira Knighyley ve Ralph Fiennes'ın paylaştığı "The Duchess" 18.yüzyılda yaşayan bir düşesin çalkantılı yaşantısını gözler önüne seriyor.Amanda Fareman'ın kaleme aldığı biyografiden uyarlanan "The Duchess", Devonshire düşesi Georgiana Cavendish'in şaşaalı olduğu kadar trajai dolu hayatı öyküsünü ele alıyor. 18.yüzyıl İngiliz aristoklarından Devonshire dükü William Cavedish'in eşi olan Georgiana, belirgin kişiliğiyle öne çıkar; renkli sosyal hayatıyla ve politikadaki aktif varlığıyla dikkat çeker.Ne var ki arkadaşlık kurduğu Lady Bess Foster dük Cavendish2i baştan çıkarıp metresi olarak eve yerleşince, <georgiana teselliyi başka bir erkeğin kollarında arar ve bu durum Georgiana'nın yaşantısını alt üst eder.

Resimler

Talihsiz Düşes - The Duchess izle

 

Talihsiz Düşes - The Duchess izle

 

 Fragman İzle







Kategoriler:

Filmler   |   Diziler  |   Spor Yayınları   |   Çocuk Programları   |   Belgeseller   |   Yaşam ve Eğlence



Kategori: 

Konular: moviesmart stars hd, the duchess izle, digiturk 2015 filmleri, the duchess konusu, talihsiz düşes izle,

Hızlı Başvuru
Digitürk kampanya ve fiyatları hakkında bilgi almak, yeni üyelik başvurusunda bulunmak için formu doldurun, hemen sizi arayalım.