TIKLA ARA

Tammy

İşini kaybeden bir kadının psikolojisi bozulurken kocasının da terk etmesinin üzerine kendini eğlenceye veren Tammy'in hayatı anlatılmaktadır.


Tammyfilmini Digiturk Salon1 kanalından yüksek görüntü kalitesi ile izleyebilirsiniz.

Tammy

Tammy
 izle

İlk Gösterim tarihi:Tammy  filmini 18.11.2014 11:50 - 13:23 Digiturk Moviemax Salon1 kanalında yüksek görüntü kalitesi ile izleyebilirsiniz.

Tammy 

2014 - ABD Tür : Komedi türündeki Tammy filmin yönetmenliğini Ben Falcone yaptığı Oyuncuların Susan Sarandon , Kathy Bates , Dan Aykroyd , Melissa Mccarthy , Allison Janney'ten oluşmaktadır.

İşini kaybettikten sonra kocasının ona dürüst olmadığını öğrendikten sonra kendisini yollara attan Tammy'in başına gelen komik olayları konu alıyor. Yola çıkma zamanı... Önce işini, sonra eşinin sadakatini kaybetti...

Susan Abigail Tomalin Dokuz kardeşin en büyüğüdür. 1964 yılında Edison High School'dan mezun olduktan sonra The Catholic University of America'ya devam etti. Bu okuldan 1968 yılında drama bölümünden derece ile mezun oldu. 1967'de ilk eşi Chris Sarandon ile okulda tanıştı. İsminin duyulmaya başladığı film 'Lovin Molly' (1974) ile oldu. 1980 yılına gelindiğine ona ilk oscar adaylığını kazandıran 'Atlantic City' filminde rol aldı. 1988 yılında Tim Robins ile birlikte 'Bull Durham' adlı filmde oynadı. Bu filmden sonra beraber olmaya başlayan çiftin iki çocuğu oldu. 4 kez oscara aday olan sanatçı ilk oscarını 1996 yılında 'Dead Man Walking' ile en iyi yardımcı kadın oyuncu dalında aldı.

Kathy Bates Tiyatro eğitimi gören ve beyazperdeye geçmeden önce tiyatro sahnesindeki başarılarıyla dikkat çeken Kathy Bates1990 yılında Misery'deki performansıyla en iyi kadın oyuncu Oscar ödülün kazandı. Kendi kuşağındaki sanatçılar gibi doğal oyunculuk tarzını tercih eden Bates, sıradan bir ev kadınından çılgın tiplemelere adar geniş bir yelpazede seçtiği rollerdeki başarısıyla öne çıkıyor.

Daniel Edward "Dan" Aykroyd, Kanadalı komedyen, şarkıcı ve aktör. Saturday Night Live programının üyesi olan ve The Blues Brothers ile Ghosbusters filmlerinin başrol oyuncusu.Driving Miss Daisy filminde oyunculuğuyla 1990 yılında En İyi Yardımcı Aktör ödülüne aday gösterilmiştir.

Allison Janney gibi sinema tarihinin önemli filmlerinde rol almıştır ve Kayıp Balık Nemo gibi animasyonlarda seslendirmecilik yapmıştır.Emmy ödülü kazanmıştır. Allison Brooks Janney adıyla 19 Kasım 1959 'da Amerika'da doğmuştur.

Resimler

Tammy izle

 

Tammy izle

 

 Fragman İzle








Kategoriler:

Filmler   |   Diziler  |   Spor Yayınları   |   Çocuk Programları   |   Belgeseller   |   Yaşam ve Eğlence



Kategori: 

Konular: salon 1 izle, tammy konusu, digiturk 2015 filmleri, tammy oyuncuları, tammy izle,

Hızlı Başvuru
Digitürk kampanya ve fiyatları hakkında bilgi almak, yeni üyelik başvurusunda bulunmak için formu doldurun, hemen sizi arayalım.