TIKLA ARA

Tatil Zamanı - Vacation

Rusty Griswold 30 yıl önce anne ve babasıyla yaptığı unutulmaz Walley World tatilini bu kez eşi ve çocuklarıyla tekrar etmek ister.


Tatil Zamanı - Vacation filmini Digiturk Salon 2 kanalından yüksek görüntü kalitesi ile izleyebilirsiniz.

Tatil Zamanı - Vacation

Tatil Zamanı - Vacation izle

İlk Gösterim tarihi: Tatil Zamanı - Vacation filmini 12:10 - 13:45 / 8 Ocak 2016 Cuma tarihinde Digiturk Salon 2 kanalında yüksek görüntü kalitesi ile izleyebilirsiniz.

Tatil Zamanı - Vacation

2015 - ABD Komedi, Macera Tatil Zamanı - Vacation filmin yönetmenliğini John Francis Daley, Jonathan M. Goldstein yaptığı Oyuncuların Christina Applegate, Ed Helms, Leslie Mann, Chris Hemsworth, Chevy Chase'ten oluşmaktadır.

Rusty Griswold 30 yıl önce anne ve babasıyla yaptığı unutulmaz Walley World tatilini bu kez eşi ve çocuklarıyla tekrar etmek ister. Ve tıpkı ilk tatil gibi, bu tatilde de ailenin başına birbirinden eğlenceli ve komik maceralar gelecektir.1983 yapımı klasik komedi filmi Vacation'ın ayak izlerini takip eden filmde, orijinal filmin başrollerindeki Chevy Chase ve Beverly D'Angelo bu filmde de yer alıyor.

Christina Applegate
, Emmy ödüllü Amerikalı aktris. Married with Children'daki Kelly Bundy rolü ile bilinir.
Samantha Who? dizisindeki ana karakter olan Samantha Newly'yi de canlandırmıştır.

Leslie Mann
senarist ve yönetmen Judd Apatow ile evli,Iris ve Maude adında iki çocuğu var.Apatow'la yönetmenliğini kendisinin yaptığı The Cable Guy (1996) adlı filmde tanıştı.Mann'in kızları Knocked Up adlı filme kendi kızları rolünde oynadı.Apatow'un yönettiği başka bir film olan Funny People 'da da kızları rolünde oynadılar.

Chris Hemsworth
, Avustralyalı aktör. Marvel'in süperkahraman filmlerinde Thor karakterini canlandırmasıyla tanınmıştır.1983 yılında Avusturalya'nın Melbourne şehrinde doğdu. Avustralya'da yayınlanan Home and Away dizisindeki Kim Hyde karakteri sayesinde ünlendi. 2005 yılında Home and Away dizisi ile en iyi genç erkek yetenek dalında Avusturalya'da Logie ödülünü aldı. Star Trek filmi ile sinema dünyasına adım atan karizmatik aktör Cash filmi ile oyunculuğunun kalitesini şüphesiz ispatlamıştır.

Resimler

Tatil Zamanı - Vacation izle

Tatil Zamanı - Vacation izle

Fragman İzle




Kategoriler:

Filmler   |   Diziler  |   Spor Yayınları   |   Çocuk Programları   |   Belgeseller   |   Yaşam ve Eğlence



Kategori: 

Konular: salon 2, vacation konusu, digiturk 2016 izle, vacation izle, tatil zamanı izle,

Hızlı Başvuru
Digitürk kampanya ve fiyatları hakkında bilgi almak, yeni üyelik başvurusunda bulunmak için formu doldurun, hemen sizi arayalım.