TIKLA ARA

Tayland da Bir Ay - A Month in Thailand

Uzun zamandır mutlu ve aşk dolu bir ilişkisi olan adamın kız arkadaşı bir anda ayrılmak ister.


Tayland'da Bir Ay - A Month in Thailand filmini Digiturk Moviemax Festival HD kanalından yüksek görüntü kalitesi ile izleyebilirsiniz.

Tayland'da Bir Ay - A Month in Thailand

Tayland'da Bir Ay - A Month in Thailand izle

İlk Gösterim tarihi: Tayland'da Bir Ay - A Month in Thailand filmini 30.5.2015 18:30 - 20:28 tarihinde Digiturk Moviemax Festival HD kanalında yüksek görüntü kalitesi ile izleyebilirsiniz.

Tayland'da Bir Ay - A Month in Thailand

2012, Romanya, Komedi Tayland'da Bir Ay - A Month in Thailand filmin yönetmenliğini Philippe Claudel yaptığı Oyuncuların Adriana Schiopu, Andrei Mateiu, Bogdan Cotlet, Eszter Tompa, Ioana Anastasia Anton, Ionut Grama, Maria Ploae, Mircea Rusu, Raluca Aprodu, Sabina Posea, Simona Ghita, Sinziana Nicola, Stefan Munteanu, Tudor Istodor, Victoria Raileanu'ten oluşmaktadır.

Uzun zamandır mutlu ve aşk dolu bir ilişkisi olan adamın kız arkadaşı bir anda ayrılmak ister. Bu ayrılığın nedenini ögrenmek isteyen başrol oyuncusu bu ayrılığı arartırırken başından geçen komik olaylar konu alınmıştır.

John Arthur Carradine
(d. 8 Kasım 1936, Hollywood, California), Altın Küre Ödülüne aday gösterilmiş Amerikalı aktör.

Michelle Khan
olarak da bilinir. Yeoh Malezya'nın Ipoh şehrinde doğmuş bir çinli'dir. 1997'de People dergisi tarafından dünyanın en güzel 50 insanı arasından gösterilmiştir. Ayrıca 1983'te Malezya güzellik kraliçesi seçilmiştir.Bilinenin aksine aslında Kung-Fu ustası değil, bir dansçıdır. Dövüş sanatlarını daha sonra öğrenmiştir.

Jay Chou
1998 yılında bir yetenek yarışmasında kendi bestelerini piyanoda çalarken keşfedildi, ondan sonra başka Çinli şarkıcılar için beste yazmaya başladı.Chou lisede klasik müzik öğrencisiydi, piyano ve çello çaldı.

Resimler

Tayland'da Bir Ay - A Month in Thailand izle

Tayland'da Bir Ay - A Month in Thailand izle

Fragman İzle





Kategoriler:

Filmler   |   Diziler  |   Spor Yayınları   |   Çocuk Programları   |   Belgeseller   |   Yaşam ve Eğlence



Kategori: 

Konular: moviemax festival hd, a month in thailand konusu, moviemax festival hd, a month in thailand izle, taylandda bir ay izle,

Hızlı Başvuru
Digitürk kampanya ve fiyatları hakkında bilgi almak, yeni üyelik başvurusunda bulunmak için formu doldurun, hemen sizi arayalım.