TIKLA ARA

Tehdit - The Clearing

Wayne ve Eileen, Pittsburg'da kurdukları hayatlarının içinde Amerikan rüyasını yaşayan bir çifttir. Hayata sıfırdan başlayan karı koca büyük bir şirketin sahibi olmuşlar ve iki çocuklarıyla kusursuz bir hayat sürmüşlerdir.


Tehdit - The Clearing filmini Digiturk Moviemax Stars HD kanalından yüksek görüntü kalitesi ile izleyebilirsiniz.

Tehdit - The Clearing

Tehdit - The Clearing izle

İlk Gösterim tarihi:Tehdit - The Clearing filmini  Digiturk Temmuz 2014  Moviemax Stars HD kanalında yüksek görüntü kalitesi ile izleyebilirsiniz.

Tehdit - The Clearing

2004 - ABD , Almanya Tür : Dram , Gerilim türündeki Tehdit - The Clearingfilmin yönetmenliğini Pieter Jan Brugge yaptığı Oyuncuların Willem Dafoe , Robert Redford , Helen Mirren , Alessandro Nivola , Melissa Sagemiller'ten oluşmaktadır.

Wayne ve Eileen, Pittsburg'da kurdukları hayatlarının içinde Amerikan rüyasını yaşayan bir çifttir. Hayata sıfırdan başlayan karı koca büyük bir şirketin sahibi olmuşlar ve iki çocuklarıyla kusursuz bir hayat sürmüşlerdir.Bu düş, Wayne, Arnold Mack adlı kaybedecek hiçbir şeyi olmayan biri tarafından kaçırılana kadar sürer. Wayne ormanda rehin tutulurken evleri de FBI tarafından nerdeyse işgal edilir. Eileen hem Wayne'i kurtarmak hem de çocuklarını dehşet dolu saatlerden uzak tutmak zorundadır. FBI ise Mack'in ne istediğini araştırmaktadır. Mack'in Wayne'nin şirketiyle gerçekten bağlantısı var mıdır?Sıradan bir rehin filmi gibi gözükse de, hatta Mel Gibson'ın Fidye'si ve Luis Mandoki'nin Kapan'ı gibi bildik klişeleri barındırsa da, bir Hollywood efsanesi Robert Redford'u uzun bir aradan sonra beyazperdeye döndürmeyi başarabilmiş bir film. Redford ve Mirren'ın olağanüstü bir performans sergilediği gerçek bir gerilim.İki çocuk yetiştirmiş ve kendi işlerini büyük bir şirkete dönüştürmüş olan Wayne ve Eileen Hayes çifti, mutluluğun tarifini yapan bir hayatla haşır neşir olurken yaklaşan tehlikenin farkında değillerdir. Wayne'in, eski bir çalışanı (Dafoe) tarafından kaçırılması, bu mutluluğu bir anda tersyüz edecektir. Kocasının evine sağ salim gelmesini sağlamaksa Eileen'e düşecektir ve zaman hızla tükenip gitmektedir...

Willem Dafoe Bir Akademi Ödülü adaylığı bulunan Amerikalı sinema ve tiyatro oyuncusu. Kariyerinde The Last Temptation of Christ (1988), Örümcek Adam film serisi (2002-2007) ve Platoon (1986) gibi kaliteli filmlerde oynamıştır.

Robert Redford
, Akademi ödülü (Oscar) sahibi artist, film yönetmeni, yapımcı, iş adamı ve model. Hollywood'un en büyük yıldızlarındandır. Karizmatik aktör , her rolün aranan başarılı ismidir.

Alessandro Antine Nivola, Amerikalı aktör. Coco Before Chanel, Best Laid Plans, Jurassic Park III, Face/OFF ve Gol üçlemesinde yer almıştır.


Resimler

Tehdit - The Clearing izle

 

Tehdit - The Clearing izle

 



Kategoriler:

Filmler   |   Diziler  |   Spor Yayınları   |   Çocuk Programları   |   Belgeseller   |   Yaşam ve Eğlence



Kategori: 

Konular: tehdit filmini izle, digitürk izle, film izle, sinema izle,

Hızlı Başvuru
Digitürk kampanya ve fiyatları hakkında bilgi almak, yeni üyelik başvurusunda bulunmak için formu doldurun, hemen sizi arayalım.