TIKLA ARA

Terminator: Genesis - Terminator: Genisys

İnsan direnişinin lideri John Connor, Çavuş Kyle Reese'i Sarah Connor'ı koruması ve geleceği güvence altına alması için yeni ve yabancı bir versiyonunda bulan Çavuş Reese.


Terminator: Genesis - Terminator: Genisys filmini Digiturk Salon 1 kanalından yüksek görüntü kalitesi ile izleyebilirsiniz.

Terminator: Genesis - Terminator: Genisys

Terminator: Genesis - Terminator: Genisys izle

İlk Gösterim tarihi: Terminator: Genesis - Terminator: Genisys filmini 9.11.2015 14:30 - 16:31 tarihinde Digiturk Salon 1 kanalında yüksek görüntü kalitesi ile izleyebilirsiniz.

Terminator: Genesis - Terminator: Genisys

2015 - ABD Bilim Kurgu, Aksiyon, Gerilim, Macera Terminator: Genesis - Terminator: Genisys filmin yönetmenliğini Alan Taylor yaptığı Oyuncuların Arnold Schwarzenegger, Emilia Clarke, J.K. Simmons, Lee Byung-hun, Matt Smith'ten oluşmaktadır.

İnsan direnişinin lideri John Connor, Çavuş Kyle Reese'i Sarah Connor'ı koruması ve geleceği güvence altına alması için yeni ve yabancı bir versiyonunda bulan Çavuş Reese, Gardiyan'ın da dahil olduğu olasılık dışı müttefiklerle, tehlikeli yeni düşmanlarla ve beklenmedik geleceği yeniden başlatmak göreviyle karşı karşıya kalır.

Arnold Alois Schwarzenegger
, Avusturya kökenli Amerikalı sinema oyuncusu, sporcu ve siyasetçidir. Conan, Terminatör gibi film serilerinin yanısıra 1980'li yıllarda rol aldığı onlarca aksiyon filmiyle sinema tarihinin en tanınmış isimleri arasına girmiştir. Ayrıca 2003-2011 yılları arasında Cumhuriyetçi Parti'den California valiliği görevini üstlenmiştir.

Emilia Clarke
, İngiliz aktris. Game of Thrones dizisindeki Daenerys Targaryen (Khaleesi) rolüyle tanınmaktadır.

Jonathan Kimble Simmons
, Oscar ödüllü Amerikalı aktör. Hollywood'un en önemli karakter oyuncuları arasında bulunan Simmons özellikle Oz dizisindeki Neo-Nazi Vernon Schillinger, Örümcek Adam üçlemesindeki Jonah Jameson ve 2014 yapımı Whiplash filmindeki Terence Fletcher karakterleriyle hatırlanmaktadır.

Lee Byung-hun
Fransızca eğitimi aldı.İlk televizyon çıkışını 1991 yılında yaptı. Lee ünlü bir sinema yıldızı olduktan sonra da televizyonda yer almaya devam etti. Uzun bir süre yakışıklılığı sayesinde beyaz perdede kendine şans bulabildiği düşünülen Lee oyunculuktaki rüştünü JSA ve özellikle Bungee Jumping of Their Own'daki performansıyla ispatladı.

Matthew Robert Smith
,1982 yılında Northamptond'da dünyaya gelmiştir.Doctor Who'da 11. Doktor olarak büyük bir başarı elde etmiştir.

Resimler

Terminator: Genesis - Terminator: Genisys izle

Terminator: Genesis - Terminator: Genisys izle

Fragman İzle




Kategoriler:

Filmler   |   Diziler  |   Spor Yayınları   |   Çocuk Programları   |   Belgeseller   |   Yaşam ve Eğlence



Kategori: 

Konular: salon 1, terminator: genisys konusu, digiturk 2016 izle, terminator: genisys izle, terminator: genesis izle,

Hızlı Başvuru
Digitürk kampanya ve fiyatları hakkında bilgi almak, yeni üyelik başvurusunda bulunmak için formu doldurun, hemen sizi arayalım.