TIKLA ARA

The 33 - Los 33

Madencilerin en tanınmışları olan Luis Urzúa ve Mario Sepúlveda'yı sırasıyla Lou Diamond Phillips ve Antonio Banderas canlandırıyor.


The 33 - Los 33 filmini Salon 1  kanalından yüksek görüntü kalitesi ile izleyebilirsiniz.

The 33 - Los 33

The 33 - Los 33 izle

İlk Gösterim tarihi: The 33 - Los 33 filmini 19.4.2016 12:00 - 13:59 tarihinde Digiturk Salon 1 kanalında yüksek görüntü kalitesi ile izleyebilirsiniz.

The 33 - Los 33

2015 - ABD, Şili Dram The 33 - Los 33 filmin yönetmenliğini Patricia Riggen yaptığı Oyuncuların Antonio Banderas, Rodrigo Santoro, Juliette Binoche, James Brolin, Gabriel Byrne'ten oluşmaktadır.

2010'da Şili'nin Copiapó şehri yakınlarındaki San Jose madeninde yaşanan kazayı ve 33 madencinin 69 gün boyunca kısılı kaldıkları madende yaşadıklarını anlatan filmde birçok ünlü oyuncu rol alıyor. Madencilerin en tanınmışları olan Luis Urzúa ve Mario Sepúlveda'yı sırasıyla Lou Diamond Phillips ve Antonio Banderas canlandırıyor. Filmde ayrıca Rodrigo Santoro, Juliette Binoche, Gabriel Byrne, Bob Gunton ve Mario Casas gibi uluslararası sinema dünyasında tanınmış isimler de rol alıyor.

José Antonio Domínguez Bandera
s, bilinen adıyla Antonio Banderas, İspanyol aktör ve şarkıcı. Özellikle 1990'larda rol aldığı Hollywood filmleriyle tanınmaktadır.
1960'ta Málaga'da doğdu. Babası Jose polis memuru, annesi Ana ise öğretmendi. Javier adlı bir erkek kardeşi vardır. Çocukluğu diktatör Franco'nun iktidarının son yıllarına denk geldi.

Gabriel Byrne
, İrlandalı aktör. 1995 yapımı Olağan Şüpheliler (The Usual Suspects) filmindeki Dean Keaton rolüyle akıllara kazınmıştır.1950'de Dublin'de doğdu. John Boorman'ın Excalibur (1981) filminde ilk önemli rolünü oynamıştır. Babası;fıçıcı Annesi: hemşiredirler.

Juliette Binoche
(9 Mart 1964 Paris, Fransa), Fransız oyuncu. Tiyatro yönetmeni ve heykeltıraş bir baba ile oyuncu bir annenin kızı. Conservatoire National Supérieur d'Art Dramatique de Paris'de oyunculuk eğitimi aldı.18 yaşına geldiğinde bağımsız bir yapım olan Pascal Kane imzalı Liberty Belle'de küçük bir rol aldı. Yaklaşık beş yıl boyunca kasiyerlik ve modellik yaptı. 1985 yılında 'Je vous salue, Marie' adlı filmde yönetmen Jean-Luc Godard ile birlikte çalıştı.

Rodrigo Junqueira dos Reis Santoro
, Brezilyalı aktör. Bir çok filmde yer alan ünlü oyuncu, 300 filmindeki Pers kralı Xerxes rolüyle birlikte ismini bir adım üste taşımıştır.

Resimler

The 33 - Los 33 izle

The 33 - Los 33 izle

Fragman İzle