TIKLA ARA

The Great Beauty - Muhteşem Güzellik

En iyi yabancı film Oscar'ına layık görülen filmi, usta İtalyan yönetmen Paolo Sorrentino yazıp yönetti.


The Great Beauty - Muhteşem Güzellik filmini Digiturk Moviemax Festival HD kanalından yüksek görüntü kalitesi ile izleyebilirsiniz.

The Great Beauty - Muhteşem Güzellik

The Great Beauty - Muhteşem Güzellik izle

İlk Gösterim tarihi: The Great Beauty - Muhteşem Güzellik filmini 16.4.2014   Digiturk  Moviemax Festival HD kanalında yüksek görüntü kalitesi ile izleyebilirsiniz.

The Great Beauty - Muhteşem Güzellik

2013 - İtalya , Fransa Tür : Dram , Komedi türündeki The Great Beauty - Muhteşem Güzellik filmin yönetmenliğini Paolo Sorrentino yaptığı Oyuncuların Toni Servillo , Carlo Verdone , Sabrina Ferilli , Carlo Buccirosso , Lorenzo Gioielli'ten oluşmaktadır.

Film Özeti İlerleyen yaşına rağmen karşı konulamaz bir cazibesi olan yakışıklı Jep Gamberdella, şehrin tadını sonuna kadar çıkarmaktadır. Şık akşam yemeklerinden çılgın partilere koşar. Kıvrak zekası ve mizahi kişiliğiyle her zaman baştan çıkarıcı ve bağımlılık yapan biri olmuştur. Aynı zamanda bir yazar olan Jep, gençliğinde ödül aldığı kitabı ile büyük bir başarı yakalar ve Roma yüksek sosyetesinde önemli bir itibar edinerek ihtişamlı bir hayat sürmeye başlar. Roma'nın en güzel manzaralı evlerinden birinde oturan Jep, terasında eğlenceli partilere ev sahipliği yapar. Takındığı alaycı tavır ile dejenere olmuş insanları ve hayal kırıklıklarını maskeleyerek dünyayı biraz daha iyi bir yer olarak görmeye çalışır. Onun için masumiyetini koruyan tek şey hala hayallerinde yaşattığı eski aşkıdır. Artık yeniden kalemi kağıdı eline almanın zamanı gelmiştir, ancak güzelliğiyle insanı etkisiz hale getiren bu göz kamaştırıcı şehirde içinde biriken derin yorgunluğun üstesinden gelebilecek midir.

Bellucci Bram Stoker's Drucula'da rol aldığından beri pek çok filmde oynamıştır. Güzelliği, oyunculuğundan daha fazla değerlendirme konusu olsa da özellikle Malena ve Dönüş Yok filmlerindeki performansı beğeni toplamıştır. 2006 Cannes Film Festivali'nde jüri üyeliği yapan Bellucci, bir röportajında ünlü İtalyan sanatçılar; Sophia Loren ve Claudia Cardinale'nin, oyunculuğunun esin kaynakları olduklarını söylemiştir. Başarılı oyunculuğunun yanı sıra Monica Bellucci, Avrupa ve Amerika dergileri ve internet siteleri tarafından birçok defa "En Güzel" ve "En Seksi" kadın seçilmiştir.

Michelle Williams
,Dawson's Creek dizisinde canlandırdığı Jen karakterinin başından geçen bir olayın benzerini gerçek hayatta da yaşamış olup,20 yaşındayken Los Angeles'dan dizinin çekildiği Wilmington kasabasına taşınmıştır.
Elizabeth Wurtzel'in 'Prozac Nation' adlı dizisinde Christina Ricci rolüyle ekranlarımıza gelmiştir.Ayrıca Omar Epps ve Jeff Goldblum ile başrollerini paylaştığı 'Perfume' adlı yapımda da yer almaktadır.
Aslında Williams şu sıralar yaşamakta olduğu 'büyük şehir' özlemine rağmen,kasaba yaşamına pek de yabancı sayılmaz.Küçüklüğünde Montana'da yaşamıştır.Ailesinin San Diego'ya taşınmasını fırsat bilen Williams,şansını Holywood'da denemek istemiştir ve küçük sayılabilecek yaşlarda şöhreti yakalamıştır.
Burada birçok önemli yapımda rol alan Williams,Wilmington'da diziden boş kalan zamanlarında kitap okumaktadır.

Ryan Gosling 12 Kasım 1980 Ontario, Kanada 1980 yılında Kanada'da doğan Ryan Gosling, 12 yaşındayken 'The Mickey Mouse Club' adlı dizideki başarılı performansıyla dikkatleri üzerine topladı. Ardından 'Breaker High' , 'Young Hercules(genç herkül)' gibi dizilerde oynadı.Sinemada genç bir yahudiyi canlandırdığı 'The Believer' adlı filmiyle tanındı.Denzel Washington ile birlikte 'Remember the Titans(Unutulmaz Titanlar)' , Sandra Bullock ve Ben Chaplin 'Murder By Numbers (Adım Adım Cinayet)' son dönemlerde rol aldığı filmlerdir.

Resimler

The Great Beauty - Muhteşem Güzellik izle

 

The Great Beauty - Muhteşem Güzellik izle

 

 Fragman İzle








Kategoriler:

Filmler   |   Diziler  |   Spor Yayınları   |   Çocuk Programları   |   Belgeseller   |   Yaşam ve Eğlence



Kategori: 

Konular: moviemax festival hd, muhteşem güzellik izle, digiturk 2015 filmleri, muhteşem güzellik konusu, the great beauty izle,

Hızlı Başvuru
Digitürk kampanya ve fiyatları hakkında bilgi almak, yeni üyelik başvurusunda bulunmak için formu doldurun, hemen sizi arayalım.