TIKLA ARA

The Liabilty

Belçika'da ötenazinin yasalaşmasına neden olan olaylar zinciri üzerine kurulu. Gençliklerinden beri birlikte olan dört arkadaştan Mario'ya MS teşhisi konulması hepsinin hayatını alt üst ediyor.


Yükümlülük - The Liabilty filmini Digiturk Moviemax Festival HD kanalından yüksek görüntü kalitesiyle izleyebilirsiniz.

Hayatımın Kararı - Time Of My Life

Hayatımın Kararı - Time Of My Life izle

İlk Gösterim tarihi:Hayatımın Kararı - Time Of My Life 24.2.2014 19:11 - 20:39 Digiturk Moviemax Festival HD kanalında izleyebilirsiniz.

Hayatımın Kararı - Time Of My Life

2012 - Belçika Tür : Dram türündeki Hayatımın Kararı - Time Of My Life filmin yönetmenliğini Nic Balthazar yapmaktadır.Film Oyuncuları  Koen De Graeve , Geert Van Rampelberg , Lotte Pinoy , Michel Van Dousselaere , Viviane De Muynck oluşmaktadır.

Gerçek bir olaydan yola çıkan, Nic Balthazar imzalı HAYATIMIN KARARI (Time of My Life), Belçika'da ötenazinin yasalaşmasına neden olan olaylar zinciri üzerine kurulu. Gençliklerinden beri birlikte olan dört arkadaştan Mario'ya MS teşhisi konulması hepsinin hayatını alt üst ediyor. Başarılı bir politikacı olma yolundaki Mario, ülkesinde ötenazinin yasalaşması için bir mücadeleye başlıyor. Belçikalı ötenazi aktivisti Mario Verstraete'nin ilham verici gerçek hikayesi... Gelecek vaad eden bir politikacı olan Verstraete, ağır bir MS hastası olduğunu öğrenir ve ötenaziyi savunmaya başlar. Film, politikacıyı en iyi dostu Thomas'ın gözünden anlatıyor.

Pauline Grossen, 25 Ağustos 1925'te Belçika Bruges'te doğmuştur. Daha küçük yaşına rağmen başarılı yapımlarda yer almıştır. Ayrıca Pauline Grossen'in kendine ait bir internet sitesi bulunmaktadır

Daly City, Kaliforniya, ABD'de 05.11.1968'de doğdu. Boyu 1.75 m. Confessions of a Dangerous Mind (2002) filmiyle ünlenmişti. Eğitimi; J. E. McAteer Lisesi; William Esper aktörlük stüdyosunda 2 yıl çalışmıştı. Annesi ve babası da oyucuydu. Sam iki yaşındayken ailesi New York'a taşındı. Önce Bronx'a sonra da Manhattan'a yerleştiler. Sam 5 yaşına geldiğinde annesi ve babası boşandılar ve babası San Francisco'a taşındı. Sam yazları babasının yanında San Francisco'da, diğer zamanlarda New York'ta annesinin yanında büyüdü. İlk oyunculuk deneyimini 10 yaşındayken, Francis Ford Coppola'nın Clownhouse (1988) Tv dizisinde gerçekleştirmişti. Birkaç Tv dizisinde rol aldıktan sonra, 1994 yılında bir Miller Ice bira reklamında rol alarak ünlenmiş ve sonra sinema dünyasına adım atmıştı. Green Mile, The (1999) ve Galaxy Quest (1999) filmlerinde de rol alan Rockwell, 1999'dan sonra yani, aktörlük kariyerinin 10. yılından sonra, özellikle de Confessions of a Dangerous Mind (2002) filminden sonra başarıya ulaşmış görünmektedir.

David Morse (d. 11 Ekim 1953) ABD'li Emmy ödülü adaylığı bulunan sahne, tiyatro ve sinema sanatçısı.Hamilton, Massachusetts doğumludur. 1970'li yıllarda Boston'da tiyatro çalışmalarına başlamışdır. 1980'li yıllarda New York'da zaman zaman katıldığı tiyatro çalışmaları sırasında bazı televizyon yapımlarında da görev almıştır. Bu yılların sonlarında aralarında The Good Son, The Rock, Twelve Monkeys, The Long Kiss Goodnight, Contact, ve The Negotiator'un olduğu bazı film çalışmalarında rol almıştır. Stephen King hikayelerine dayanan The Langoliers, Hearts in Atlantis, ve The Green Mile filmlerinde ününü artırmıştır. 2007 yılında House dizisinde canlandırdığı Michael Tritter rolü ile Emmy ödülüne aday gösterilmiştir.

IMDB Puanı: 7/2 ( 724 kişi oy verdi.)

Resimler

Hayatımın Kararı - Time Of My Life izle

 

Hayatımın Kararı - Time Of My Life izle

 

 Fragman İzle






Kategoriler:

Filmler   |   Diziler  |   Spor Yayınları   |   Çocuk Programları   |   Belgeseller   |   Yaşam ve Eğlence



Kategori: 

Konular: moviemax festival hd, the liabilty konusu, digiturk 2014 filmleri, the liabilty izle, the liabilty izle,

Hızlı Başvuru
Digitürk kampanya ve fiyatları hakkında bilgi almak, yeni üyelik başvurusunda bulunmak için formu doldurun, hemen sizi arayalım.