TIKLA ARA

Toprağın Tuzu - The Salt of the Earth

Ünlü fotoğrafçı Sebastiao Salgado'nun farklı kıtalara ve bölgelere yayılmış 40 yıllık kariyerinin ardından, bu kez insanların olmadığı...


Toprağın Tuzu - The Salt of the Earth filmini MOVIEMAX FESTİVAL HD kanalından yüksek görüntü kalitesi ile izleyebilirsiniz.

Toprağın Tuzu - The Salt of the Earth

Toprağın Tuzu - The Salt of the Earth izle

İlk Gösterim tarihi: Toprağın Tuzu - The Salt of the Earth filmini 20 Nisan 2016 tarihinde Digiturk MOVIEMAX FESTİVAL HD kanalında yüksek görüntü kalitesi ile izleyebilirsiniz.

Toprağın Tuzu - The Salt of the Earth

2014 - Brezilya, Fransa, İtalya Belgesel, Biyografi Toprağın Tuzu - The Salt of the Earth filmin yönetmenliğini Lélia Wanick Salgado, Sebastião Salgado, Wim Wenders yaptığı Oyuncuların Wim Wenders, Juliano Ribeiro Salgado'ten oluşmaktadır.

Ünlü fotoğrafçı Sebastiao Salgado'nun farklı kıtalara ve bölgelere yayılmış 40 yıllık kariyerinin ardından, bu kez insanların olmadığı, el değmemiş görüntüleriyle vahşi doğaya dönüşünü anlatan film.

Ernst Wilhelm Wenders
Almanya'nın Düsseldorf kentinde doğmuş Alman film yönetmeni, oyun yazarı, fotoğraf sanatçısı, yapımcı.

Sarah Wayne Callies
, 1977 yılında La Grange Illionis'de dünyaya gelmiştir. Callies bir yaşındayken Ailesi ile birlikte Honolulu, Hawaii'ye taşınmıştır. Callies Punahou School'da okurken bütün okul piyeslerine katıldı ve gençliğinde oyunculukla ilgilendi.

Bruno Ganz
, İsviçreli sinema ve tiyatro oyuncusu. Çöküş (2004) filmindeki Adolf Hitler rolüyle büyük beğeni kazanmıştı.İsviçreli tamirci bir baba ve İtalyan kökenli bir annenin çocuğu olarak Zürih'te dünyaya geldi. Tiyatroyla ilgilendi. 1960'dan itibaren beyazperdede de görünmeye başladı.

Resimler

Toprağın Tuzu - The Salt of the Earth izle

Toprağın Tuzu - The Salt of the Earth izle

Fragman İzle



Kategoriler:

Filmler   |   Diziler  |   Spor Yayınları   |   Çocuk Programları   |   Belgeseller   |   Yaşam ve Eğlence



Kategori: 

Konular: bein movies festival, the salt of the earth izle, digiturk 2016 izle, the salt of the earth konusu, toprağın tuzu izle,

Hızlı Başvuru
Digitürk kampanya ve fiyatları hakkında bilgi almak, yeni üyelik başvurusunda bulunmak için formu doldurun, hemen sizi arayalım.