TIKLA ARA

Trash - Umut Kırıntıları

Rio'nun varoşlarında çöp toplayarak hayatta kalmaya çalışan Raphael ve 2 arkadaşı, bir gün çöpte bir cüzdan bulurlar.


Trash - Umut Kırıntıları filmini Moviemax Festival HD kanalından yüksek görüntü kalitesi ile izleyebilirsiniz.

Trash - Umut Kırıntıları

Trash - Umut Kırıntıları izle

İlk Gösterim tarihi: Trash - Umut Kırıntıları filmini 12 Nisan 2016 Sali 10:55 tarihinde Digiturk Moviemax Festival HD kanalında yüksek görüntü kalitesi ile izleyebilirsiniz.

Trash - Umut Kırıntıları

2014 - İngiltere, Brezilya, Dram, Gerilim, Komedi, Macera Trash - Umut Kırıntıları filmin yönetmenliğini Stephen Daldry yaptığı Oyuncuların Rooney Mara, Martin Sheen, Wagner Moura, Selton Mello, Andre Ramiro'ten oluşmaktadır.

Rio'nun varoşlarında çöp toplayarak hayatta kalmaya çalışan Raphael ve 2 arkadaşı, bir gün çöpte bir cüzdan bulurlar. Ancak bu cüzdanı yerel polisin geri alabilmek için çok büyük bir ödül vermesi nedeniyle, cüzdanın sandıklarından çok daha değerli olduğunu anlarlar.

Patricia Rooney Mara
, 1985 doğumlu ABD'li sinema oyuncusu. 2011 yılında çekilen Ejderha Dövmeli Kız filmindeki Lisbeth Salander performansıyla hatırlanmaktadır.Bedford, New York'ta doğan Rooney Mara, Timothy ve Kathleen çiftinin ortanca çocuğudur. Ablası Kate Mara da kendisi gibi oyuncudur. Conor adında bir erkek kardeşi vardır.

Martin Sheen
(3 Ağustos, 1940) Emmy ve Altın Küre Ödülü sahibi ispanyol kökenli ABDli aktördür. Kendisi en çok Apocalypse Now filmi ve The West Wing isimli TV dizisiyle ünlüdür. Emilio Estevez, Ramon Luis Estevez, Renee Estevez ve Charlie Sheen (Carlos Estevez) isimli 4 çocuğu vardır ve hepsi oyuncudurlar. Kendisi Susan Sarandon, Sean Penn gibi Irak savaşı karşıtı sinemacılardandır.

Resimler

Trash - Umut Kırıntıları izle

Trash - Umut Kırıntıları izle

Fragman İzle



Kategoriler:

Filmler   |   Diziler  |   Spor Yayınları   |   Çocuk Programları   |   Belgeseller   |   Yaşam ve Eğlence



Kategori: 

Konular: moviemax festival hd, umut kırıntıları izle, digiturk 2017 izle, umut kırıntıları konusu, trash izle,

Hızlı Başvuru
Digitürk kampanya ve fiyatları hakkında bilgi almak, yeni üyelik başvurusunda bulunmak için formu doldurun, hemen sizi arayalım.