TIKLA ARA

Tutku Oyunları - Little Children

İki çocuk ve mutlu bir ailesi olan genç kadın kocasının kendisine olan ilgisinin azladığını fark eder ve kocasını tekrar elde etmeye çalışır.


Tutku Oyunları - Little Children filmini Digiturk Moviemax Stars HD kanalından yüksek görüntü kalitesi ile izleyebilirsiniz.

Tutku Oyunları - Little Children

Tutku OyunlarıLittle Children izle

İlk Gösterim tarihi: Tutku Oyunları - Little Children filmini 26.3.2015 23:26 - 01:24 tarihinde Digiturk Moviemax Stars HD kanalında yüksek görüntü kalitesi ile izleyebilirsiniz.

Tutku Oyunları - Little Children

2006 - ABD Dram Tutku Oyunları - Little Children filmin yönetmenliğini Kleber Mendonça Filho yaptığı Oyuncuların Kate Winslet, Jennifer Connelly, Patrick Wilson, Jackie Earle Haley, Ty Simpkins'ten oluşmaktadır.

İki çocuk ve mutlu bir ailesi olan genç kadın kocasının kendisine olan ilgisinin azladığını fark eder ve kocasını tekrar elde etmeye çalışır . Tom Perrotta'nın kitabından uyarlanan Little Children, bir avuç insanın parklarda, havuzlarda ve sokaklarda şaşırtıcı ve tehlikeli biçimde kesişen küçük dünyalarına odaklanıyor.

Kate Winslet
5 Ekim 1975 (Reading, Berkshire, İngiltere ) tarihinde İngiltere'de doğdu.Tamamen oyuncu bir aileden gelen Winslet genç yaşına rağmen bu zamana kadar beş defa Oscar'a aday gösterildi. Winslet 1998 yılı itibariyle, iki kere Oscar'a aday olmayı başaran en genç oyuncu ünvanını elinde bulunduruyor. Kate aynı zamanda ödüle üç, dört ve beş kere aday gösterilen oyuncu olmayı da başardı.

Jennifer Lynn Connelly
, 1970 doğumlu Amerikalı aktris. Oyunculuğa çok küçük yaşlarda adım atan Connelly, 1984 yapımı Sergio Leone filmi Bir Zamanlar Amerika'da filmindeki küçük Deborah rolüyle dikkat çekmişti. Büyüdükten sonra ise Bir Rüya İçin Ağıt, Akıl Oyunları ve Kanlı Elmas gibi filmlerde rol aldı.

Patrick Wilson
Amerikalı sinema ve tiyatro sanatçısı, şarkıcı. 1973 yılında Norfolk, Virginia'da doğmuştur. Florida'da ki ilk eğitimi sonrası Pennsylvania'da Carnegie Mellon Üniversitesinden mezun olmuştur. Babası ve kardeşi Florida'da ki bir televizyon kanalında FOX televizyon haberleri için çalışmaktadır. Annesi ise profesyonel bir şarkıcıdır.

Resimler

Tutku OyunlarıLittle Children izle

Tutku OyunlarıLittle Children izle

Fragman İzle





Kategoriler:

Filmler   |   Diziler  |   Spor Yayınları   |   Çocuk Programları   |   Belgeseller   |   Yaşam ve Eğlence



Kategori: 

Konular: moviemax stars hd, little children konusu, digiturk 2015 filmleri, little children izle, tutku oyunları izle,

Hızlı Başvuru
Digitürk kampanya ve fiyatları hakkında bilgi almak, yeni üyelik başvurusunda bulunmak için formu doldurun, hemen sizi arayalım.