TIKLA ARA

Uçaklar 2: Söndür ve Kurtar - Planes: Fire & Rescue

Ülkenin en ünlü hava yarışçısı Dusty motorunun arızalandığını ve bir daha yarışamayacağını öğrenince, yangınla mücadele ekibine katılır.


Uçaklar 2: Söndür ve Kurtar - Planes: Fire & Rescue filmini Digiturk Salon 1 kanalindan yüksek görüntü kalitesi ile izleyebilirsiniz.

Uçaklar 2: Söndür ve Kurtar - Planes: Fire & Rescue

Uçaklar 2: Söndür ve Kurtar - Planes: Fire & Rescue izle

Ilk Gösterim tarihi:Uçaklar 2: Söndür ve Kurtar - Planes: Fire & Rescue filmini 18.12.2014 11:40 - 13:00 Digiturk Salon 1 kanalinda yüksek görüntü kalitesi ile izleyebilirsiniz.

Uçaklar 2: Söndür ve Kurtar - Planes: Fire & Rescue

2014 - ABD Tür : Animasyon , Komedi , Macera Uçaklar 2: Söndür ve Kurtar - Planes: Fire & Rescue filmin yönetmenligini Roberts Gannaway Seslendirenler Ed Harris , Dane Cook , Regina King , Corri English , Julie Bowen 'ten olusmaktadir.

Planes: Fire & Rescue filminde tarihi Piston Peak Milli Parkı'nı yangından korumaya çalışan elit uçakların hikayesi anlatıyor. Dünyaca ünlü hava yarışçısı Dusty motorunun arızalandığını ve bir daha yarışamayacağını öğrenince, yangınla mücadele ekibine katılır. Dusty kıdemli yangın ve kurtarma helikopteri Blade Ranger ve cesur hava saldırısı ekibiyle tanışır. Bu ekipte kepçe Lil' Dipper, ağır taşıma helikopteri Windlifter, eski ordu nakil aracı Cabbie ve Smokejumpers adı verilen araçlar da vardır. Bu korkusuz takım korkunç bir yangınla mücadele edecektir. Dusty de bu sırada gerçek bir kahraman olmanın ne anlama geldiğini öğrenir.

Julie Bowen (3 Mart 1970) Amerikalı film ve televizyon oyuncusu.Mezun olduktan sonra, Bowen pembe dizi Loving bir rol oynamıştır ve '96 ile üniversite drama sınıfı bir bölüm onu primetime yaptı. Ayrıca, ters Paul Rudd oynarken 1994 televizyon filmi Runaway Daughters öncü rol oynamıştır. Filmlerinde, Bowen Happy Gilmore başlığı karakterin aşkı ilgi oynadı. Diğer filmlerde roller An American Werewolf Paris ve Multiplicity dahil. Televizyonda, o Taraf konuk rolleri olmuştur Beş, Strange Luck ve Dr Carter sevgilisi olarak ER yinelenen bir rolü. skeç komedi programı Stella Şort günü, Bowen bir melek oynadığı "Yapraklar" bölümü tırmıklama.

Resimler

Maymunlar Cehennemi: Şafak Vakti - Dawn of the Planet of the Apes izle

Maymunlar Cehennemi: Şafak Vakti - Dawn of the Planet of the Apes izle

Fragman Izle








Kategoriler:

Filmler   |   Diziler  |   Spor Yayınları   |   Çocuk Programları   |   Belgeseller   |   Yaşam ve Eğlence



Kategori: 

Konular: sinema tv, planes: fire & rescue izle, digiturk 2015 filmleri, planes: fire & rescue konusu, uçaklar 2: söndür ve kurtar izle,

Hızlı Başvuru
Digitürk kampanya ve fiyatları hakkında bilgi almak, yeni üyelik başvurusunda bulunmak için formu doldurun, hemen sizi arayalım.