TIKLA ARA

Uyumsuz Serisi: Yandaş Bölüm 1 - Divergent Series: Allegiant Part 1

Serinin bu filminde Tris ile Dört tehlike ve aksiyonun tam içine düşerler. Şehri koruyan duvarlar arkasına geçen ekip hiç beklemedikleri bir manzara ile karşı karşıya kalırlar.


Uyumsuz Yandaş izle


2016 - ABD,  Aksiyon, Macera, Bilimkurgu türündeki Uyumsuz Serisi: Yandaş Bölüm 1 filminin yönetmenliğini Robert Schwentke yapıyor. Oyuncuları Shailene Woodley, Theo James'dan oluşmaktadır.

Gişe rekorları kıran Uyumsuz serisinin üçüncü filmi Yandaş, Tris ve Dört'ü, önceki bölümlerden çok daha tehlikeli yeni bir dünyaya sunacak. Uyumsuz'da sistemi alt üst eden bilgileri ortaya çıkardıktan sonra, Tris ve Dört'ün, Şikago'yu çevreleyen duvarların dışına kaçması gerekmektedir  ve hayatlarında ilk defa bildikleri tek şehri ve sevdiklerinden ayrılmak zorundadırlar. Şikago şehri silinmek isteniyordur ve bunun için emir verilmiştir. Tris ve Dört'ün, Şikago duvarlarının arkasında devam etmekte olan ve bütün insanlığı tehdit eden savaşta kimden yana olacaklarına hızlı bir şekilde karar vermesi gerekecek ve Tris hayatta kalabilmek için cesaret, sadakat, fedakarlık ve aşk arasında imkansız bir seçim yapmaya mecbur bırakılacak.

Resimler

Uyumsuz Yandaş izle

Uyumsuz Yandaş  izle

Fragman İzle



Kategoriler:

Filmler   |   Diziler  |   Spor Yayınları   |   Çocuk Programları   |   Belgeseller   |   Yaşam ve Eğlence



Kategori: 

Konular: bein movies premier , uyumsuz serisi: yandaş bölüm 1 konusu, digiturk 2017 izle, uyumsuz serisi: yandaş bölüm 1 izle, divergent series: allegiant part 1 izle,

Hızlı Başvuru
Digitürk kampanya ve fiyatları hakkında bilgi almak, yeni üyelik başvurusunda bulunmak için formu doldurun, hemen sizi arayalım.