TIKLA ARA

Uyuyan Ses - The Sleeping Voice

Kocasına yardım ederken tutuklanan Hortensia hamiledir. Mahkemede yargılanır ve idam cezasına çarptırılır. Doğuma kadar infazı ertelenen Hortensia doğacak çocuğunu kız kardeşi Pepita'ya emanet edecektir.


Uyuyan Ses - The Sleeping Voice filmini Digiturk Moviemax Festival HD kanalından yüksek görüntü kalitesi ile izleyebilirsiniz.

Uyuyan Ses - The Sleeping Voice

Uyuyan Ses - The Sleeping Voice izle

İlk Gösterim tarihi: Uyuyan Ses - The Sleeping Voice filmini 27.2.2014 19:03 - 21:01 Digiturk  Moviemax Festival HD kanalında yüksek görüntü kalitesi ile izleyebilirsiniz.

Uyuyan Ses - The Sleeping Voice , Konusu

2011 - İspanya Tür : Dram , Politik türündeki Uyuyan Ses - The Sleeping Voice filmin yönetmenliğini Benito Zambrano yaptıgı ve oyuncuları Ana Wagener , Susi Sanchez , María León , Teresa Calo , Inma Cuesta 'ten oluşmaktadır.

Madrid 1940. General Franco ve askerleri iktidarı ele geçirmiş, ancak bununla yetinmeyip düşmanlarını tamamen silmek istemektedir. Direnişi destekleyen kadın erkek herkes merhamet gösterilmeksizin avlanacaktır. İspanya her köşesiyle bir hapishaneye dönüşmüştür. Kadınlar hapishanesi Ventas böyle mahkûmlarla doludur; özgürlük için savaşmış kadınlar şimdi baskıya, işkenceye ve ölüme maruz kalmaktadır. Hikâyemiz böyle feci bir kaderi paylaşan bir grup kadını anlatıyor. Diktatörlüğün korkunç anılarını biz de tüm zalimliğiyle hamile mahkûm Hortensia ve kız kardeşi Pepita'nın mücadelesi üzerinden anımsıyoruz...

Shannen Doherty Aslı adı Shannen Marie Doherty'dir. 12 Nisan 1971 Memphis, ABD doğumludur. Adını Evimiz Hollywood'da (Beverly Hills 90210) adlı diziyle duyurmuş. Bu diziden de Playboy gibi dergilere verdiği pozlar yüzünden atılmıştır. Daha sonra da Charmed adlı diziyle çıkışını sürdürmüş fakat bu diziden de başrolünü birlikte paylaştığı Alyssa Milano ile anlaşamadığı için ayrılmıştır.



Heather Graham Lisede sınıfında en yetenekli kişi seçilmişti Gençken Toys R'Us'ta çalışmıştıYogadan ve yemek yapmaktan hoşlanıyor.Ailesi onunla 2 yıl konuşmamıştı, çünkü filmlerinin uygun olmadığını düşünüyorlardı.People Dergisinde 50 güzel insandan biri seçildi (2001)İrlandalı Katolik kökenli.

IMDB Puanı:3.4/10 (341kişi oy verdi.)

Resimler

Uyuyan Ses - The Sleeping Voice  izle

 

Uyuyan Ses - The Sleeping Voice  izle

 



Kategoriler:

Filmler   |   Diziler  |   Spor Yayınları   |   Çocuk Programları   |   Belgeseller   |   Yaşam ve Eğlence



Kategori: 

Konular: moviemax festival hd, the sleeping voice izle, digiturk 2015 filmleri, the sleeping voice konusu, uyuyan ses izle,

Hızlı Başvuru
Digitürk kampanya ve fiyatları hakkında bilgi almak, yeni üyelik başvurusunda bulunmak için formu doldurun, hemen sizi arayalım.