TIKLA ARA

Uzayda Sıkısanlar - Stranded

Uzayda korku ve paranoya... Dört astronot, korku ve paranoyaya yol açan bir virüsün etkisi altına girer...


Uzayda Sıkısanlar - Stranded filmini Digiturk Moviemax Premier HD kanalından yüksek görüntü kalitesi ile izleyebilirsiniz.

Uzayda Sıkısanlar - Stranded

Uzayda Sıkısanlar - Stranded izle

İlk Gösterim tarihi: Uzayda Sıkısanlar - Stranded filmini 13.3.2014 Digiturk  Moviemax Premier HD kanalında yüksek görüntü kalitesi ile izleyebilirsiniz.

Uzayda Sıkısanlar - Stranded, Konusu

2013 - Kanada Tür : Bilim Kurgu , Gerilim , Korku yapımı Fantastik , Korku türündeki Uzayda Sıkısanlar - Stranded filmin yönetmenliğini Roger Christian yaptığı Oyuncuların Christian Slater , Brendan Fehr , Amy Matysio , Michael Therriault , Ryland Alexander'ten oluşmaktadır.

Dört astronotun araştırma üstünde yaptıkları incelemeler sırasında meteor fırtınasına maruz kalırlar. Bu sırada meteorlarla birlikte gelen zehirli bir madde onlara korku dolu dakikalara yaşatacaktır.

Christian Michael Leonard Hawkins Doğum Yeri: New York, ABD,Doğum Tarihi: 18.08.1969, Boy : 1.74 m, Onu Ünlü Yapan Ne Türkiye'de True Romance (1993) filmiyle tanındı,Ailesi:Babası: Michael Hawkins, aktör,Annesi: Mary Jo Slater, oyuncu seçici,Oğlu: Jaden Christopher Slater; annesi, Ryan Haddon,Kızı: Eliana Sophia; annesi, Ryan HaddonÖdüllerinden Bazıları:1993: MTV Film Ödülü - En çok arzulanan erkek oyuncu, Untamed Heart,1993: MTV Film Ödülü - En iyi Öpüşme sahnesi, Untamed Heart, Empire Dergisinin 'Film tarihinin en seksi 100 yıldızı' listesine 79. sıradan seçildi (1995).,Üç kez ölümcül silah taşımaktan dolayı Los Angales polisi tarafından tutuklandı, üç ay hapse mahkum edildi, iyi halden 59 gün sonra serbest bırakıldı.,Uçakta silah taşıdığı için tutuklandı (1994),Büyük bir Star Trek hayranı,Kempo karate'de yeşil kuşak sahibidir.

Amy Matysio Sadece Telli Arkadaşlarla (2005), (2013) ve Mulligans (2008) için bilinen bir oyuncu ve yazar. Başarılı bir komedi doğaçlamacılarımız, o ödüllü web serisi inSAYSHAble yaratıcısı / yıldızdır.

Resimler

Uzayda Sıkısanlar - Stranded izle

 

Uzayda Sıkısanlar - Stranded izle

 

 Fragman İzle






Kategoriler:

Filmler   |   Diziler  |   Spor Yayınları   |   Çocuk Programları   |   Belgeseller   |   Yaşam ve Eğlence



Kategori: 

Konular: moviemax premier hd, stranded izle, digiturk 2015 filmleri, stranded konusu, uzayda sıkısanlar izle,

Hızlı Başvuru
Digitürk kampanya ve fiyatları hakkında bilgi almak, yeni üyelik başvurusunda bulunmak için formu doldurun, hemen sizi arayalım.