TIKLA ARA

Vanilla Sky

ıkı bir oyuncu kadrosu, karanlık bir psikolojik drama... David Aames bir erkeğin isteyebileceğe her şeye sahiptir.


Vanilla Sky filmini Digitur Moviemax Stars HD kanalından yüksek görüntü kalitesiyle izleyebilirsiniz.

Vanilla Sky

Vanilla Sky izle

İlk Gösterim tarihi:Vanilla Sky   30.1.2014 18:50 - 20:56  Moviemax Stars HD kanalında izleyebilirsiniz.

Vanilla Sky

2001 - ABD , İspanya Tür : Bilim Kurgu , Gizem , Romantik türündedir.Vanilla Sky filmin yönetmenliğini Cameron Crowe yapmaktadır.Film oyuncularını Tom Cruise , Cameron Diaz , Penélope Cruz , Kurt Russell , Tilda Swinton oluşmaktadır. 

New York'lu David Aames(TOM CRUISE) paranın satın alabileceği her şeye sahip olan ve göz kamaştırıcı bir yaşamı olan genç bir yayıncıdır. Yakışıklıdır, zengindir, karizmatiktir. Kısacası dışarıdan bakan biri için mükemmel bir hayata sahiptir.Ancak David'in hayatı her ne kadar muhteşem görünürse görünsün, David'in görülemeyen ve onu bir hayli rahatsız eden problemleri de vardır. David doğum günü verdiği partide arkadaşı Brian ile birlikte gelen Sofia(PENELOPE CRUZ) adlı bir kıza ilk görüşte vurulur ve aşık olur. Ancak David'in Sofia ile tanıştıktan kısa bir süre sonra yaptığı bir hata hem Sofia'yı kaybetmesine neden olur hem de her şey karmaşık bir hal alır. David bir yandan Sofia'ya tekrar ulaşmaya çalışırken bir yandan da zihinini kemiren bu karışıklığa bir çözüm bulmalıdır.Davıd'in ayrıca stüne çok düşen sevgilisi Julıe(CAMERAN DİAZ) ile de uğraşması gerekmektedir.

Thomas Cruise Mapother IV (d. 3 Temmuz 1962 Syracuse New York, ABD) üç kere Akademi Ödülüne aday gösterilmiş, Altın Küre ödüllü oyuncu. Forbes dergisi tarafından 1 yılda 67 milyon dolar kazancıyla 2006'da dünyanın en güçlü ünlüsü seçilmiştir. Üç kez Akademi ödülüne aday gösterilmesine rağmen bu ödüllerden hiçbirini alamamıştır. Üç kez Altın Küre kazanmıştır.

Cameron Diaz 30 Ağustos 1972'de California San Diego'da doğdu. Küba-Amerikan bir baba ile İtalyan ve Alman ırkından gelen yerli bir Amerikalı annenin kızı olan Cameron, 16 yaşında Hollywood'da bir partide tanıştığı fotoğrafçı sayesinde Elite Model Ajansı ile bir anlaşma imzaladı. Modellikteki başarısı Japonya, Avustralya, Morocco ve Paris'te çalışmaya, Mademoiselle ve Seventeen gibi dergileride resimlerinin çıkmasına ve Calvin Klein, Coca Cola ve Levi's gibi büyük şirketlerin reklam kampanyalarında rol almasına neden oldu. 1994'de Jim Carrey'in başrol oynadığı 'The Mask / Maske' adlı aksiyon komedi filminde sinema kariyerine ilk adımını attı.

Katherine Mathilda Swinton (d. 5 Kasım 1960), En İyi Yardımcı Kadın Oyuncu Akademi Ödülü sahibi, 2 kez Altın Küre'ye aday gösterilmiş, İngiliz oyuncu.1992 yılında Virginia Woolf'un Orlando isimli kitabından uyarlanan aynı isimli filmde Orlando'yu canlandırmıştır.İlk Altın Küre adaylığını getiren film ise 2001 yapımı.

Penelope Cruz Sanchez, 28 nisan 1974'de araba tamircisi olan Eduardo Cruz ile kuaförlük yapan Encarna Sanchez'in kızları olarak Madrid,İspanya'da dünyaya geldi.Joan Manuel Serrat'ın aynı adlı şarkısından etkilenilerek ismin alan Cruz,genç bir kızken dansçılığa başladı.Bir yetenek sınavında 300 kız arasından 1. seçilince 15 yaşındayken okuldan ayrıldı ve Conservatorio Nacional'de klasik bale eğitimi almaya başladı.9 yıl süren eğitimin yanı sıra Newyork'taki Christina Rota Okulu'nda 4 yıl boyunca çeşitli dans kursları ve Angela Garrido'dan 3 yıl süren İspanyol Balesi dersleri aldı.İspanyol grup Mecano'nun La Fuerza Del Destino klibinde yer aldıktan sonra ilk kez şöhretle tanışan Cruz,o dönemde grup üyelerinden Nacho Cano ile yakınlaştı.

IMDB Puanı: 6,9/10 (167.276 oy verdi.)

Resimler

Vanilla Sky izle

Vanilla Sky izle



Kategoriler:

Filmler   |   Diziler  |   Spor Yayınları   |   Çocuk Programları   |   Belgeseller   |   Yaşam ve Eğlence



Kategori: 

Konular: moviemax stars hd, vanilla sky film konusu, digiturk 2015 filmleri, vanilla sky movie oyuncuları, vanilla sky izle,

Hızlı Başvuru
Digitürk kampanya ve fiyatları hakkında bilgi almak, yeni üyelik başvurusunda bulunmak için formu doldurun, hemen sizi arayalım.