TIKLA ARA

Vecide - Wadjda

Filmde yasaklarla dolu bir ülkede bir genç kızın bisiklet alabilmek için para biriktirmesi ve bisiklet tutkusu yalın bir dile anlatılıyor.


Vecide - Wadjda  filmini Digiturk Moviemax festival HD kanalından yüksek görüntü kalitesi ile izleyebilirsiniz.

Vecide - Wadjda

Vecide - Wadjda    izle

İlk Gösterim tarihi:Vecide - Wadjda    filmini  4.11.2014 23:20 - 00:53 Digiturk Moviemax Festival HD kanalında yüksek görüntü kalitesi ile izleyebilirsiniz.

Vecide - Wadjda   

2012 - Almanya , SuudiArabistan Tür : Dram türündeki Vecide - Wadjda   filmin yönetmenliğini Haifa Al-Mansur yaptığı Oyuncuların Reem Abdullah , Waad Mohammed , Abdullrahman Al Gohani , Ahd Kamel , Sultan Al Assaf 'ten oluşmaktadır.

Filme adını veren Vecide, her gün yeşil, güzel bir bisikletin sergilendiği Riyad'daki bir oyuncakçı dükkânının vitrininin önünden geçen 10 yaşındaki küçük bir kız. Kızların bisiklete binmesi yasak olmasına rağmen, Vecide bisiklet satın almasına yetecek kadar para kazanmasını sağlayacak bir plan yapar. Bu parayı kazanabilmek için tek yol Kuran okuma yarışmasına katılmaktır; ancak rakipleri zorlu olunca onları yenebilmek için başka bir yol bulmak zorunda kalacaktır.

Resimler

Vecide - Wadjda    izle

 

Vecide - Wadjda    izle

 

 Fragman İzle







Kategoriler:

Filmler   |   Diziler  |   Spor Yayınları   |   Çocuk Programları   |   Belgeseller   |   Yaşam ve Eğlence



Kategori: 

Konular: moviemax festival hd, wadjda konusu, digiturk 2015 filmleri, wadjda izle, vecide izle,

Hızlı Başvuru
Digitürk kampanya ve fiyatları hakkında bilgi almak, yeni üyelik başvurusunda bulunmak için formu doldurun, hemen sizi arayalım.