TIKLA ARA

Vezir Parmağı

Ülkenin farklı bölgelerinden ve farklı kültürlere sahip insanları yaşayan Osmanlı İmparatorluğu uzun yıllardır bitmek bilmeyen savaşlardan yeni bir tanesine daha ele almaktadır.


Vezir Parmağı izle

2018 - Türkiye, Komedi türündeki Vezir Parmağı filminin yönetmenliğini Mahsun Kırmızıgül üstlenmiştir. Oyuncu kadrosunda Mahsun Kırmızıgül, Peker Açıkalın, Ali Sürmeli, Selim Bayraktar yer almaktadır.

Mahsun Kırmızıgül'ün hem yazıp hemde yönettiği bu filmde komediyi ele alarak 3 katıya yayılmış, farklı coğrafyalardan ve farklı kültürlerden insanları bir araya getirerek Osmanlı İmparatorluğu uzun yıllardır bitmek bilmeyen savaşlardan yeni bir tanesini karşımıza getirmiştir. Ülkenin dört  bir yanını dolaşarak eli silah tutan erkeklerini asker olarak orduya katarlar. 5 ayrı bölgesinden yola çıkan, farklı kültürlere ait hamallar savaşa giden bu ordunun askerleri olacaktırlar. Bu komedi filmini Digiturk beIN Movies Turk kanalından izleme imkanı bulabilirsiniz.

Resimler

Vezir Parmağı izle

Vezir Parmağı izle

Fragman İzle



Kategoriler:

Filmler   |   Diziler  |   Spor Yayınları   |   Çocuk Programları   |   Belgeseller   |   Yaşam ve Eğlence



Kategori: 

Konular: bein movies turk,

Hızlı Başvuru
Digitürk kampanya ve fiyatları hakkında bilgi almak, yeni üyelik başvurusunda bulunmak için formu doldurun, hemen sizi arayalım.