TIKLA ARA

Yalan Labirenti - Labyrinth of Lies

Savaşlar biteli 10 yıldan fazla bir zaman geçmiştir. Batı Almanya sadece savaşın enkazını temizlemekle kalmamış.


Yalan Labirenti - Labyrinth of Lies filmini Moviemax Festival HD kanalından yüksek görüntü kalitesi ile izleyebilirsiniz.

Yalan Labirenti - Labyrinth of Lies

Yalan Labirenti - Labyrinth of Lies izle

İlk Gösterim tarihi: Yalan Labirenti - Labyrinth of Lies filmini 09.6.2016 tarihinde Digiturk Moviemax Festival HD kanalında yüksek görüntü kalitesi ile izleyebilirsiniz.

Yalan Labirenti - Labyrinth of Lies

2014 - Almanya, Tarih Yalan Labirenti - Labyrinth of Lies filmin yönetmenliğini Giulio Ricciarelli yaptığı. Oyuncuların Alexander Fehling, Hansi Jochmann, André Szymanski, Friederike Becht, Johannes Krisch'ten oluşmaktadır.

2. Dünya Savaşı'nın bitişinden 10 yıldan fazla bir zaman geçmiştir. Batı Almanya sadece savaşın enkazını temizlemekle kalmamış, aynı zamanda ekonomik anlamda büyük bir atılım dönemine girmiştir. Neredeyse insanlar hiçbirşey olmamışçasına yeniden hayatlarını sürdürmeye alışmıştır. Ancak günün birinde Thomas Gnielka adlı bir gazeteci, Auschwitz'de görev yapmış eski bir Nazi'nin, öğretmenlik yaptığını görür. Ancak hem yürütme tabakası, hem de adli kurumlar savaşla ilgili konularda tam bir suskunluğa bürünmektedir. Konudan bir şekilde haberdar olan genç savcı Johann Radmann ise bu bilinçli unutturma çabalarına isyan eder. Devletin en üst kademelerine kadar sızmış ve birbirlerini kollayan eski Naziler'in adalete hesap vermesi için çok zorlu bir savaşa girişir.

Hansi Jochmann
1953 yılında Almanya'nın Berlin kentinde dünyaya geldi sinema hayatına 1960 yapımı The Fair filmi ile başlamıştır. 1.60cm boyundadır

Katherine Mathilda Swinton
(d. 5 Kasım 1960), En İyi Yardımcı Kadın Oyuncu Akademi Ödülü sahibi, 2 kez Altın Küre'ye aday gösterilmiş, İngiliz oyuncu.1992 yılında Virginia Woolf'un Orlando isimli kitabından uyarlanan aynı isimli filmde Orlando'yu canlandırmıştır.İlk Altın Küre adaylığını getiren film ise 2001 yapımı

Dakota Mayi Johnson
, Amerikalı model ve aktiris. Fox kanalının sitcomlarından birisi olan Ben and Kate'deki rolüyle tanınmıştır. Aktör Don Johnson ve aktiris Melanie Griffith'ın kızıdır.2015'te rol aldığı Grinin Elli Tonu filmindeki Anastasia rolü dünya çapında büyük şöhrete erişti. Daha sonra Bekar Yaşam Kılavuzu ve Sen Benimsin gibi filmlerde başrol oynadı.

Matthias Schoenaerts
, Belçikalı aktör. Özellikle 2010'lu yılların başından itibaren oynadığı filmlerle uluslararası sinema dünyasında tanınmaya başlamıştır.1977'de Antwerp'te doğdu. Babası Julien Schoenaerts aktör, annesi Dominique Wiche kostüm tasarımcısıydı.

Resimler

Yalan Labirenti - Labyrinth of Lies izle

Yalan Labirenti - Labyrinth of Lies izle

Fragman İzle



Kategoriler:

Filmler   |   Diziler  |   Spor Yayınları   |   Çocuk Programları   |   Belgeseller   |   Yaşam ve Eğlence



Kategori: 

Konular: bein movies festival, labyrinth of lies izle, digiturk 2017 izle, labyrinth of lies konusu, yalan labirenti izle,

Hızlı Başvuru
Digitürk kampanya ve fiyatları hakkında bilgi almak, yeni üyelik başvurusunda bulunmak için formu doldurun, hemen sizi arayalım.