TIKLA ARA

Yarım Kalan Şarkı - Unfinished Song

Aksi ve huysuz Arthur, kanserle boğuşan çok sevdiği karısı Marion'un ısrarıyla yerel bir koroya katılır.


Yarım Kalan Şarkı - Unfinished Song filmini Digiturk Moviemax Fastival HD kanalından yüksek görüntü kalitesi ile izleyebilirsiniz.

Yarım Kalan Şarkı - Unfinished Song

Yarım Kalan Şarkı - Unfinished Song izle

İlk Gösterim tarihi: Yarım Kalan Şarkı - Unfinished Song filmini 25.4.2015 02:29 - 03:56 tarihinde Digiturk Moviemax Festival HD kanalında yüksek görüntü kalitesi ile izleyebilirsiniz.

Yarım Kalan Şarkı - Unfinished Song

2012 - Almanya, İngiltere Dram, Komedi, Müzikal Yarım Kalan Şarkı - Unfinished Song filmin yönetmenliğini Paul Andrew Williams yaptığı Oyuncuların Gemma Arterton, Terence Stamp, Christopher Eccleston, Vanessa Redgrave, Jumayn Hunter'ten oluşmaktadır.

Aksi ve huysuz Arthur, kanserle boğuşan çok sevdiği karısı Marion'un ısrarıyla yerel bir koroya katılır. Arthur, karısının neden böyle alışılmadık bir koroda aptal şarkılar söylemek istediğini anlayamaz. Koronun genç ve güzel şefi Elizabeth, tüm gruba yaşam sevgisi ve enerji aşılarken, Arthur kendisine hiçbir şey için geç olmadığını ispatlayacaktır. İngiliz Bağımsız Film Ödüllerinde üç dalda aday olan film için Celine Dion, 2013 sonunda çıkacak albümünde yer alacak Unfinished Songs" şarkısını kaydetti.

Gemma Christina Arterton
, 1986 doğumlu İngiliz aktris. 2008 yılında Thomas Hardy'nin "Tess of the D'Urbervilles"in BBC adaptasyonunda oynayarak adını duyurdu.O zamandan beri birçok önemli filmde rol aldı. Bunların arasında St Trinian's ve onun devamı St Trinian's II: The Legend Fritton's Gold, 2008 yapımı James Bond filmi Quantum of Solace, Clash of the Titans, ve Prince of Persia: The Sands of Time (2010) sayılabilir.

Terence Henry Stamp
, İngiliz aktör. Çok önemli bir karakter oyuncusu olan Stamp, Altın Küre, Altın Ayı ve Cannes'da ödüller kazandı, Oscar'a aday oldu.Stamp 1938'te Stepney, Londra'da doğdu ve 2. Dünya Savaşı'ndaki Alman bombardımanı nedeniyle Plaistow'a taşınana dek Canal Road bölgesinde büyüdü.

Resimler

Yarım Kalan Şarkı - Unfinished Song izle

Yarım Kalan Şarkı - Unfinished Song izle

Fragman İzle




Kategoriler:

Filmler   |   Diziler  |   Spor Yayınları   |   Çocuk Programları   |   Belgeseller   |   Yaşam ve Eğlence



Kategori: 

Konular: moviemax fastival hd, unfinished song konusu, digiturk 2015 filmleri, unfinished song izle, yarım kalan şarkı izle,

Hızlı Başvuru
Digitürk kampanya ve fiyatları hakkında bilgi almak, yeni üyelik başvurusunda bulunmak için formu doldurun, hemen sizi arayalım.