TIKLA ARA

Yasaklı Oda - The Forbidden Room

Aylardır suyun altında bilinmeyen bir kargoyla hareket eden deniz altında bir anda daha önce hiç görülmemiş gizemli bir oduncu belirir.


Yasaklı Oda - The Forbidden Room filmini Moviemax Festival HD kanalından yüksek görüntü kalitesi ile izleyebilirsiniz.

Yasaklı Oda - The Forbidden Room

Yasaklı Oda - The Forbidden Room izle

İlk Gösterim tarihi: Yasaklı Oda - The Forbidden Room filmini 26 Şubat 2016 Cuma 13:00 tarihinde Digiturk Moviemax Festival HD kanalında yüksek görüntü kalitesi ile izleyebilirsiniz.

Yasaklı Oda - The Forbidden Room

2015 - Kanada Dram, Gizem, Komedi, Romantik Yasaklı Oda - The Forbidden Room filmin yönetmenliğini Scott Cooper yaptığı Oyuncuların Johnny Depp, Kevin Bacon, Benedict Cumberbatch, Peter Sarsgaard, Juno Temple'ten oluşmaktadır.

Aylardır suyun altında bilinmeyen bir kargoyla hareket eden deniz altında bir anda daha önce hiç görülmemiş gizemli bir oduncu belirir.Dehşete düşen mürettebat kendilerine koridorlar arasında kendi yollarını yaparlar ve yolculuk boyunca en karanlık korkularıyla yüzleşirler.

Mathieu Amalric
Neully-sur-Seine, Paris doğumlu Fransız aktör ve yönetmen. Fransa'nın Oscarı diyebileceğimiz César Ödülü'nü 3 kez kazanmayı başardı.Le Monde gazetesinde çalışan iki gazetecinin çocuğudur. Ma vie Sexuelle filmiyle 1996'da ilk César Ödülü'nü kazandı. 2004'te Rois et reine filmiyle ikinci kez bu ödülün sahibi oldu. Steven Spielberg'ün Münih filmindeki Louis rolüyle Amerikan izleyicisi tarafından daha fazla tanınmaya başladı.

Charlotte Rampling
(d. 5 Şubat1946) İngiliz sinema oyuncusu ve eski modeldir.Sturmer, Essex'te ressam bir anne ile atlet ve askeri memur olan bir babanın çocuğu olarak dünyaya geldi. 17 yaşında reklam rolleriyle oyunculuk kariyeri başladı. Önemli filmleri arasında; Henry VIII and His Six Wives, The Night Porter, Zardoz, The Verdict, Stardust Memories, Angel Heart, The Wings of Dove, Sous le Sable ve Swimming Pool gösterilebilir.

Geraldine Chaplin
, Sinema oyuncusu, Charlie Chaplin'in kızı. Çocukluğunda kameralarla onu tanıştıran Limelight'tan beri ünlü soyadını 'Doctor Zhivago' ve 'Nashville' gibi klasiklerde oynayarak gururla taşıdı. İspanyol Carlos Saura'nın en tanınmış 'Peppermint Frappe', 'Cria Cuervos', 'Elisa Vida Mia' ve 'Mama Cumple Cian Anos' gibi filmlerde rol aldı. 'The Age of Innocence' ve 'Chaplin' gibi son dönem filmlerinde ve 'Mother Teresa:in the Name of God's Poor' gibi dizilerde çalıştı.

Udo Kier
2007'de Osman Sınav'ın yönettiği Pars: Kiraz Operasyonu adlı filmde Mehmet Kurtuluş ile beraber oynamıştır. Quentin Tarantino ve Robert Rodriguez'in beraber oluşturduğu büyük bütçeli Grindhouse projesinde de yer almıştır. Rob Zombie'nin yönettiği Halloween filminde de oynamaktadır.

Caroline Dhavernas
, Kanadalı aktris. Kariyerinde zirve yaptığı yapım Fox televizyonlarıda yer alan ve kısa süreli süren Wonderfalls dizi oldu.

Resimler

Yasaklı Oda - The Forbidden Room izle

Yasaklı Oda - The Forbidden Room izle

Fragman İzle




Kategoriler:

Filmler   |   Diziler  |   Spor Yayınları   |   Çocuk Programları   |   Belgeseller   |   Yaşam ve Eğlence



Kategori: 

Konular: moviemax festival hd, the forbidden room izle, digiturk 2017 izle, the forbidden room konusu, yasaklı oda izle,

Hızlı Başvuru
Digitürk kampanya ve fiyatları hakkında bilgi almak, yeni üyelik başvurusunda bulunmak için formu doldurun, hemen sizi arayalım.